Οι κάρτες και οι τάπες Pokemon που μεγάλωσαν μία ολόκληρη γενιά

Αν ανήκεις στη γενιά του 90 ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Οι κάρτες και οι τάπες Pokemon ήταν η μεγάλη μας αγάπη και ασχολία του τότε.

 

Οι κάρτες και οι τάπες Pokemon του τότε

pokemon-tapes-kartes-anamniseis-memories-anime-games-animagiagr

Αυτή η ανάμνηση είναι από τις πιο όμορφες. Θυμάσαι καλά ποια εννοώ. Ήμουν δεν ήμουν 10 χρονών όταν εμφανίστηκαν στη ζωή μου τα Pokemon. Αυτή η τρέλα που μέχρι και σήμερα σε κυριεύει όταν ακούς τη λέξη Pokemon.

Οτιδήποτε είχε και έχει σχέση με Pokemon το αγαπάω. Τόσες αναμνήσεις και από που να αρχίσω.

Ακόμα θυμάμαι που πηγαίναμε και χαλούσαμε όλο το χαρτζιλίκι των παππούδων μας σε Cheetos που είχαν μέσα αυτές τις πολυπόθητες τάπες Pokemon που λαχταρούσαμε. Και δεν ξεχνάω βεβαίως και τα φακελάκια με τις κάρτες που κάναμε αμάν να πετύχουμε μία καλή. Χρυσή την είχαμε κάνει την εταιρεία αλλά άξιζε.




Όλοι μας σίγουρα έχουμε διαφορετικές αναμνήσεις αλλά εγώ θυμάμαι συγκεκριμένα να μαζεύω όλες τις τάπες σε ένα κουτί από πουράκια Caprice. Ναι το μεγάλο και το είχα γεμίσει 2 φορές. Θυμάμαι που έβλεπα εφιάλτες ότι κάποιος μου παίρνει τις τάπες μου και σηκωνόμουν σαν τη Βλαχάκη μέσα στα μεσάνυχτα να ελέγξω αν είναι εκεί οι τάπες μου.

 

 

 

Το παιχνίδι

Και αφού μαζέψαμε πολλές αρχίσαμε να παίζουμε κιόλας. Είτε με τα παιδιά της γειτονιάς μας, είτε στο σχολείο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι που κάποια στιγμή δεν μας άφηναν να παίζουμε στο σχολείο και τις φέρναμε κρυφά έξω από τις τουαλέτες λες και ήταν το πιο απαγορευμένο σταφ. Αχ ωραίες εποχούλες.

 

tapes-pokemon-kartes-emerald-red-fire-game-memories-animagiagr

 

Έλα τώρα δεν θα ξεχάσουμε βεβαίως και το anime που το έβαζε στο Star και τρέχαμε τα πρωινά να δούμε τις περιπέτειες του Ash και του Pikachu. Ένα φεγγάρι ήθελα να φύγω από το σπίτι για να μαζέψω Pokemon. Δεν το ξέρει αυτό η μάνα μου σσσςςς.

 



 

 

Άλλη μία ανάμνηση που μου ήρθε τώρα στο άκυρο ήταν ότι είχα μία αγαπημένη τάπα και με αυτή νικούσα τα άλλα παιδάκια. Το Lugia ήταν και είναι μέχρι και σήμερα στη ψυχούλα μου ρε παιδί μου.

Μέχρι και σήμερα έχω τις τάπες Pokemon κάπου καλά φυλαγμένες σαν φυλαχτό. Όπως επίσης και φιγούρες και pokeballs και κάρτες και όλες τις τάπες και από τις 3 σεζόν αν δεν κάνω λάθος. Λυγισμένες τάπες τις θυμάστε ρε θηρία; Αυτές τις μικρές κλεψιές που κάναμε για να τις πάρουμε, εκεί λίγο λυγισμένες στην άκρη. Και ταπ ταπ όλη μέρα και με τόσο απλά πράγματα περνούσαμε υπέροχα. Και κάναμε φιλίες, και μάθαμε πόσα πράγματα που κρατάμε μέχρι και σήμερα.

 

Ξέρεις και κάτι άλλο; Ακόμα θέλω αυτό το ταξίδι με τον Ash…

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.




 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *