Η δεύτερη season The Promised Neverland έρχεται το 2021

deuteri-sezon-the-promised-neverland-season-second-anime-animagiagr

Η δεύτερη season The Promised Neverland έρχεται τον Ιανουάριο του 2021. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του anime,η δεύτερη σεζόν είναι συναρπαστική.

 

Η δεύτερη season The Promise Neverland

Το Promised Neverland είναι ένα καταξιωμένο anime που είχε μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη σεζόν τον χειμώνα του 2019, έσπασε τα ταμεία και τις εντυπώσεις και περιμένουμε καρτερικά τη δεύτερη.

 




Η κυκλοφορία του manga έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε τη live-action ταινία τον Δεκέμβριο του 2020 (δες εδώ παραπάνω πληροφορίες).

 

 

 

 

Η ιστορία μέχρι τώρα

the-promised-neverland-anime-second-season-deuteri-sezon-nea-animagiagr

Στη πρώτη σεζόν είδαμε τον Norman, την Emma και τον Ray να μαθαίνουν την ανατριχιαστική αλήθεια πίσω από τη ζωή τους στο Grace Field House. Η ΄΄μητέρα” τους Isabella ανατρέφει όλα τα παιδιά για να γίνουν ”τροφή” για τους δαίμονες εκείνου του κόσμου. Κάπου εκεί μαθαίνουμε ότι ο Ray γνώριζε την αλήθεια και προσπαθούσε να αποσπάσει πληροφορίες από την Isabella που είναι όντως η πραγματική του μητέρα.

Τα παιδιά θέλοντας να ξεφύγουν από αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτος αίμα, σκαρώνουν ένα σχέδιο και προσπαθούν να διαφύγουν με όλα τα παιδιά από εκεί. Ωστόσο, αποφασίζουν ότι τα πολύ μικρά παιδιά δεν θα μπορέσουν να τα καταφέρουν στο ταξίδι τους. Παίρνουν μαζί τους όλα τα παιδιά από 7 χρονών και πάνω και σε εκείνη τη σκηνή βλέπουμε τον Phil που του υπόσχεται η Emma ότι θα γυρίσει να τον πάρει μαζί με τους υπόλοιπους. Μία πολύ συγκινητική στιγμή που σίγουρα θα σου μείνει.

 

 

 

 

Η δεύτερη σεζόν

Η δεύτερη σεζόν θα μας δείξει τη συνέχεια από τη διαφυγή των παιδιών. Το πρώτο βήμα ήταν να φύγουν από εκείνο το μέρος αλλά τι κίνδυνοι τους περιμένουν έξω από αυτό; Πώς μπορείς να διαφύγεις από έναν κόσμο που σε θεωρεί τροφή; Που σε θεωρεί κάτι κατώτερο και μη αναγκαίο;

Η πραγματική περιπέτεια τώρα ξεκινάει με τους πρωταγωνιστές μας να αντιμετωπίζουν χιλιάδες κινδύνους ενώ ο Norman δεν πρόλαβε να φύγει από το Grace Field. Άραγε θα τον ξαναδούν; Θα επιβιώσουν και τι καταστάσεις θα ζήσουν μέχρι να πετύχουν τον σκοπό τους; Τι θα χάσουν και τι θα κερδίσουν; Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε στη δεύτερη season The Promised Neverland που μας υπόσχεται πολλά.

 



 

Συγκεκριμένα η ημερομηνία που θα έβγαινε η δεύτερη σεζόν είχε προγραμματιστεί μέσα στο 2020 αλλά λόγω συνθηκών, καθυστέρησε λίγο. Σύμφωνα με πηγές, ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι η τελική ημερομηνία και δεν θα αλλάξει κάτι. 7 Ιανουαρίου 2021 είναι μία ημερομηνία που πρέπει να σημειώσεις αν θέλεις να δεις τη δεύτερη season The Promised Neverland.

Και μιας και έχω διαβάσει το manga αυτού του πανέμορφου anime, θα ήθελα να σου πω να περιμένεις τα πάντα. Ανυπομονούμε!

 

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.




 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *