We have a ghost: Η νέα κωμωδία του Netflix που θα σπάσει ταμεία

exoume-fantasma-we-have-a-ghost-2023-anakoinosi-netflix-tainies-kwmwdies-animagiagr

Η νέα ταινία του Netflix ” We have a ghost ” ή ”Έχουμε ένα φάντασμα”, είναι από τις πιο ”τρομακτικές κωμωδίες” της φετινής χρονιάς.

 

We have a ghost – Έχουμε ένα φάντασμα

we-have-a-ghost-exoume-fantasma-trailer-anakoinosi-netflix-greek-review-ksenes-tainies-animagiagr

 

Όπως οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε συνδρομή στο Netflix, έχω κάνει εγγραφή για να μου έρχονται ειδοποιήσεις για καινούριες ταινίες. Έτσι, μία μέρα καθώς χάζευα για τις τελευταίες κυκλοφορίες για να δω τι θα δω, έπεσα πάνω στο trailer της συγκεκριμένης ταινίας.

Μόλις είδα ότι πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος σε όλους τους fans του Stranger Things, David Harbor, είπα όπα εδώ είμαστε. Είδα με μεγάλη αφοσίωση το trailer και αμέσως κατάλαβα ότι αυτή η ταινία θα σπάσει ταμεία!  Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε λίγα πράγματα για τη ταινία που έρχεται σύντομα στο Netflix.

 

 

 

 

Πληροφορίες για τη ταινία

we-have-a-ghost-protagonistes-plirofories-greek-netflix-anakoinoseis-tainies-animagiagr

 

Το μόνο σίγουρο για αυτή τη ταινία είναι ότι θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων. Αλλά σίγουρα δεν θα σε κουράσει καθόλου και θα τη δεις χαλαρά. Κανόνισε μία βραδιά με φίλους και βάλε την στην οθόνη σου. Σύμφωνα με τη wikipedia, η συγκεκριμένη ταινία κατατάσσεται στο είδος: Αμερικάνικη ταινία κωμωδίας για όλη την οικογένεια με horror στοιχεία. Έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Christofer Landon και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Geoff Manaugh  ”Ernest” του 2017.

Έχει διάρκεια 127 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι εξής ηθοποιοί: David Harbor, Jahi Di’Allo Winston, Anthony Mackie, Jennifer Coolidge και Tig Notaro.

 

 




 

 

Η πλοκή και πότε έρχεται στο Netflix

netflix-exoume-fantasma-we-have-a-ghost-anakoinoseis-nees-tainies-2023-animagiagr

 

Η ιστορία της ταινίας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τόσο ”συνηθισμένη”. Ωστόσο, συμβαδίζει πολύ με τα δεδομένα της εποχής και θα σου εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω. Ο πρωταγωνιστής μας Kevin, μετακομίζει με την οικογένεια του στο νέο τους σπίτι. Εκεί ανακαλύπτουν ότι δεν είναι τόσο μόνοι τους όσο νομίζουν. Ένα φάντασμα ονόματι Ernest στοιχειώνει το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια και προσπαθεί να τους τρομάξει αλλά οι προσπάθειες του πάνε χαμένες μιας και δεν είναι τόσο ”τρομακτικός”.

Η οικογένεια όμως, θέλει να μάθει γιατί ο Ernest είναι ακόμα ”εκεί” και δεν έχει περάσει ”απέναντι”. Έτσι, ανοίγουν ένα κανάλι στο Youtube για να δείξουν τα καμώματα του Ernest και το φάντασμα αμέσως γίνεται διάσημος. Καθώς όλοι μπορούν να τον δουν (παρόλο που είναι φάντασμα) αυτό καθιστά πιο δύσκολη την αποστολή τους. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν η CIA αναγνωρίζει τον Ernest και θέλει να κρύψει την αλήθεια πίσω από τον παράξενο θάνατο του. Το κυνηγητό αρχίζει μιας και όλοι κυνηγάνε τον Ernest και την ”αλήθεια” του.

Ένα περίεργο χαρακτηριστικό του Ernest είναι ότι δεν μπορεί να μιλήσει αλλά ούτε και να θυμηθεί τι του συνέβη. Σύμφωνα με τον ηθοποιό που τον ενσαρκώνει, David Harbor, ήταν μία δοκιμασία για εκείνον αυτός ο ρόλος μιας και επειδή δεν είχε λόγια να πει, έπρεπε να δείξει τι νιώθει με τις κινήσεις του και τη γλώσσα του σώματος του. Γεγονός που κάνει ακόμα πιο πετυχημένη τη ταινία κατά τη γνώμη μου.

 

 

Πότε θα βγει το We have a ghost- Έχουμε ένα φάντασμα στο Netflix;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix αλλά και το trailer, η ημερομηνία που θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη σειρά στη πλατφόρμα, είναι στις 24 Φεβρουαρίου 2023. Έχω βάλει ήδη υπενθύμιση για να ενημερωθώ μόλις βγει και να σου πω και τις εντυπώσεις μου. Μην ξεχάσεις να το κάνεις και εσύ!

 

 

  • Εδώ μπορείς να δεις το trailer και να πάρεις μία ιδέα για τη ταινία:

 

 

 

 

 

Εσύ θα δεις τη ταινία ”We have a ghost”? Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

 

 



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Ένα σχόλιο σχετικά με το “We have a ghost: Η νέα κωμωδία του Netflix που θα σπάσει ταμεία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *