Ο Keanu Reeves επιστρέφει στις οθόνες μας με το Constantine 2

constantine-2-imerominia-release-date-tainia-keanu-reeves-anakoinosi-nea-kosmos-animagiagr

 Το Constantine 2 επιστρέφει στις οθόνες μας με πρωταγωνιστή, φυσικά, τον αγαπημένο σε όλους μας, Keanu Reeves, μέσα στο 2023.

 

Constantine 2- η ανακοίνωση και τι γνωρίζουμε

keanu-reeves-constantine-2-nea-anakoinoseis-tainia-animagiagr

 

Κυρίες και κύριοι με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, σας ανακοινώνω ότι η αγαπημένη ταινία ”Constantine”, επιστρέφει στις οθόνες μας. Φυσικά, για άλλη μία φορά (γιατί να το κρύβομεν άλλωστε;), πρωταγωνιστής θα είναι ο αγαπημένος σε όλους μας Keanu Reeves που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ δημοφιλίας και αγάπης από τους fans του.

Ακόμα θυμόμαστε τη μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει με τη πρώτη ταινία Constantine, το 2005. Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε συνδυασμό με τους ηθοποιούς που τον πλαισίωναν, έκαναν τη ταινία, ένα διαμαντάκι για όσους αγαπούν το είδος της. Ειδικά ο Peter Stormare στον ρόλο του Lucifer Morningstar ήταν κάτι το μαγικό.

 

 

Η ανακοίνωση

Έτσι, μετά από 17 χρόνια αναμονής, κανείς δεν περίμενε τη δεύτερη ταινία αν και οι πιστοί fans, ήθελαν να πιστεύουν ότι δεν ήρθε το ”τέλος”. Και έτσι έγινε, μιας και πριν λίγες μέρες, βγήκε η ανακοίνωση για τη δεύτερη ταινία που είναι sequel του πρώτου Constantine.

Συγκεκριμένα, αναμένουμε την επιστροφή του σκηνοθέτη Francis Lawrence, που είχε σκηνοθετήσει και τη πρώτη ταινία. Δεν έχει αναφερθεί ακόμα αν θα δούμε τους παλιούς συμπρωταγωνιστές του Keanu Reeves μαζί του για μία ακόμη φορά. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε όμως, ότι θα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.

Υπήρξε μία φήμη ότι ο αγαπημένος μας Lucifer, μπορεί να επιστρέψει. Μιας και είχε αναφέρει σε μία συνέντευξη ότι η ταινία έχει ξεκινήσει ήδη να γυρίζεται από το 2020. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν είναι τίποτα σίγουρο όσον αφορά τη συμμετοχή του στο sequel.

 




 

 

Πότε θα βγει το Constantine 2;

Σύμφωνα με διάφορες πηγές που σχετίζονται με τη ταινία, η ακριβής ημερομηνία, δεν έχει ταυτοποιηθεί.  Μέχρι και σήμερα (Σεπτέμβριος 2022), δεν έχει ανακοινωθεί με σιγουριά την ημερομηνία ή ακόμα και τη χρονιά που θα βγει στους κινηματογράφους η ταινία.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Lawrence, έχει δηλώσει να κάνουμε υπομονή μιας και εκείνος, αλλά και ο Keanu Reeves, δουλεύουν πάνω σε άλλες παραγωγές και ο χρόνος τους είναι περιορισμένος. Αλλά επίσης έχει δηλώσει ότι δεν θα απογοητεύσει τους fans της ταινίας.

 

keanu-reeves-constantine-2-tainies-nea-anakoinoseis-kosmos-animagiagr

 

Σε μία παλιά του συνέντευξη, ο Keanu είχε δηλώσει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει πάρα πολύ στο Constantine 2, παρόλο που όλοι του έκλειναν τις πόρτες. ” Οι περισσότερες εταιρείες δήλωναν ότι είναι παρακινδυνευμένο ένα τέτοιο βήμα μετά από 17 χρόνια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάποιος θα πιστέψει σε μένα”, είχε πει.

Και τελικά δεν είχες άδικο Keanu! Κάποιος πίστεψε σε σένα και όλοι εμείς είμαστε δίπλα σου και περιμένουμε με ανυπομονησία τη ταινία.

 

 




 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *