Λίγα λόγια για τη σειρά Lie To Me που θα σε πείσουν να τη δεις και εσύ

seira-lie-to-me-giati-na-tin-deis-ksenes-seires-animagiagr

Η Rose μας λέει με λίγα λόγια γιατί πρέπει να δεις και εσύ τη σειρά Lie To Me. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ποια είναι η γνώμη σου για τη σειρά;

 

Γιατί να δεις τη σειρά Lie To me

Η σειρά αυτή θεωρώ πως είναι σημαντικό να την παρακολουθήσουν όλοι. Διότι πιστεύω πως έχει να δώσει στον καθένα κάτι διαφορετικό από όλες τις πλευρές που πραγματεύεται. Όπως είναι η ψυχολογική πλευρά που ξεδιπλώνει σε κάθε επεισόδιο το οποίο αφορά μια υπόθεση. Η εκφραστική πλευρά όπου και επικεντρώνεται η σειρά, τις οποίες ονομάζει μικροεκφράσεις μαζί με την ψυχολογική πλευρά. Την πλευρά που αφορά τη γλώσσα του σώματος και πως δείχνουν να την αποκωδικοποιούν, αλλά και με τα θέματα που πραγματεύεται σε κάθε επεισόδιο. Το οποίο είναι και μια μοναδική ιστορία που θίγει όλου του είδους τα κοινωνικά φαινόμενα, όπως είναι ο σχολικός εκφοβισμός μέχρι και οι τρομοκρατικές επιθέσεις.
  Η σειρά Lie To Me, είχε διάρκεια 2 χρόνια (21 Ιανουαρίου 2009-31 Ιανουαρίου 2011) .Συνολικά βγήκαν 48 επεισόδια και 3 σεζόν. Ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Tim Roth και ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Δρ. Κάλ Λάιτμαν που έχει μια εταιρεία όπου μελετά τις μικροεκφράσεις του προσώπου όπου δείχνουμε τα συναισθήματα μας. Μαζί με την ψυχολογία που κρύβεται πίσω από αυτές αλλά και τη γλώσσα του σώματος που τις συνοδεύει. Όλα αυτά μαζί είναι που κάνουν έναν άνθρωπο μοναδικό και ξεχωριστό.
   Σε κάθε επεισόδιο ο πρωταγωνιστής Δρ. Κάλ Λάιτμαν καλείται να διαλευκάνει και από μια ξεχωριστή υπόθεση την οποία του αναθέτουν κάποιες υπηρεσίες με τις οποίες καλείται να συνεργαστεί. Και μέσα από την κάθε μοναδική υπόθεση που πραγματεύεται αυτή η σειρά σε κάθε επεισόδιο και στους τρεις κύκλους της είναι μοναδική.

 
ksenes-seires-lie-to-me-seira-kritiki-animagiagr

   Από το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου μέχρι και το τελευταίο της τρίτου  κύκλου, όχι μόνο δείχνει και την εξέλιξη του κεντρικού χαρακτήρα σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του – συναδέλφους του στη σειρά, αλλά και τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση.
  Προσωπικά τα δικά μου αγαπημένα επεισόδια είναι το νούμερο 12 του πρώτου κύκλου και το νούμερο 11 του δεύτερου κύκλου. Όποιος επιλέξει να καθίσει να  την παρακολουθήσει θα καταλάβει για ποιο λόγο αυτά τα δύο είναι τα αγαπημένα μου. Καθώς επίσης και για ποιο λόγο πιστεύω πως αυτά τα δύο επεισόδια, όσον αφορά το περιεχόμενο τους, πρέπει να τα έχουν όλοι ως παράδειγμα προς αποφυγήν. (Πάντα εννοώ τις κύριες υποθέσεις που αναλαμβάνει ο πρωταγωνιστής, διότι υπάρχουν και υποθέσεις που αναλαμβάνουν οι συνεργάτες του στην εταιρεία).
   Τέλος, ας μου  επιτραπεί η έκφραση. ”Το πρόσωπο μας είναι ο καμβάς όπου καθρεφτίζονται καθημερινά τα συναισθήματα μας, ασυναίσθητα κάποιες φορές ή και συνειδητά κάποιες άλλες.”
Εσύ έχεις δει τη σειρά Lie To Me ; Πώς σου φάνηκε; 
Βρείτε μας και στο Facebook!

Με ετικέτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *