Η καινούρια σειρά BAYMAX! του 2022 θα μας ξανακλέψει τη καρδιά

seira-baymax-nea-kalokairi-2022-disney-plus-seires-big-hero-six-paidikes-seires-animagiagr

Θυμάσαι τον Baymax από τους Big Hero 6; Το αγαπημένο μας ρομπότ θα έχει τη δική του σειρά BAYMAX! που θα βγει το καλοκαίρι του 2022.

 

Η καινούρια σειρά BAYMAX!

baymax-series-seira-kalokairi-2022-nea-disney-plus-animagiagr

 

Θυμάσαι την ταινία ”Big Hero 6” που είχε βγει το 2014; Σίγουρα οι περισσότεροι/ες από εμάς έχουμε δει αυτή την αξιολάτρευτη ταινία της Disney και έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα τον Baymax, το αγαπημένο μας, αφράτο, λευκό ρομπότ που βοηθάει τους ανθρώπους. Πώς θα σου φαινόταν όμως, μια σειρά με πολλά επεισόδια σχετικά με τον αγαπημένο μας ήρωα; Κι όμως, η επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα!

 




 

 

Η ανακοίνωση:

Η Disney+ ανακοίνωσε στις 12 Νοεμβρίου 2021, μία νέα σειρά με τίτλο ”BAYMAX!”. Όπως κατάλαβες κι από τον τίτλο, η σειρά θα εξελίσσεται γύρω από τη καθημερινότητα του αγαπημένου μας Baymax. O Baymax, θα προσπαθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τους ανθρώπους του San Fransokyo που τον έχουν ανάγκη και να διευκολύνει τη ζωή τους με τις γνώσεις του.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο αριθμός των επεισοδίων που θα προβληθούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους. Στην ανακοίνωση της η Disney+, ανακοίνωσε ότι θα βγει το καλοκαίρι του 2022, αλλά δεν έδωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία. Ωστόσο, εκτός από το BAYMAX! κι άλλες ταινίες της Disney, θα πάρουν τη δική τους σειρά το καλοκαίρι του 2022. Συγκεκριμένα οι ταινίες Zootopia, Moana και Tiana. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Moana, ενδέχεται να βγει το 2023.

 

kainouries-seires-2022-kalokairi-disney-plus-zootopia-moana-tiana-baymax-paidikes-seires-animagiagr

 

Πριν από τη συγκεκριμένη σειρά, είχαν βγει κι άλλα επεισόδια που αφορούσαν τη ταινία ”Big Hero 6” και είχαν διάρκεια 3 σεζόν. Η επόμενη σειρά, είναι η συγκεκριμένη που αναφέρουμε και θα βγει το 2022 και πιστεύουμε ότι θα σπάσει τα ταμεία. Μπορεί η πρώτη ταινία του 2014, να απέσπασε 650 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη και την έκανε τη πιο κερδοφόρα ταινία της Disney, αλλά και οι σειρές που βγαίνουν στη συνέχεια, τραβάνε τα βλέμματα.

 




 

 

O Baymax που θα κλέψει τις καρδιές μας για άλλη μία φορά:

Εγώ προσωπικά περιμένω πως και πως τη καινούρια σειρά BAYMAX! μιας και είχα ιδιαίτερη αδυναμία στο αγαπημένο μας αφρατορομπότ και με συγκίνησε πολύ η ταινία του 2014. Ελπίζω να βγάλουν πολλά επεισόδια στη Disney+ και να το ευχαριστηθούν όλοι οι φανς. Ότι ηλικία κι αν είσαι, πρέπει σίγουρα να δεις τον αγαπημένο μας Baymax σε δράση!

 

 

Δες παρακάτω το trailer που το ανακοίνωσε:

 

 



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *