Ποιος είναι ο δικός σου αγαπημένος Strawhat και τι σημαίνει για σένα;

Ποιος είναι ο δικός σου αγαπημένος Strawhat από το One Piece; Ξέρεις τι σημαίνει για τον χαρακτήρα και τη προσωπικότητα σου;

Ο αγαπημένος Strawhat και η σημασία του

strawhats-new-one-piece-anime-manga-agapimenos-xaraktiras-animagiagr

To One Piece είναι από τα πιο διάσημα και αγαπημένα anime ανά τον κόσμο. Έχει εκατομμύρια fans και κάθε χρόνο αυξάνονται. Το manga και το anime ανήκουν στα 5 top όλου του κόσμου και η αναγνωρισιμότητα του έχει ξεπεράσει όλα τα δεδομένα.

Αν βλέπεις ή διαβάζεις One Piece, έχεις σίγουρα κάποιον Strawhat που αγαπάς λίγο παραπάνω ή σου αρέσει περισσότερο. Ανάμεσα σε αυτή την υπέροχη δεκάδα, μπορείς να βρεις διαμάντια και ίσως το άτομο που ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα και τη προσωπικότητα σου. Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει ο δικός σου αγαπημένος Strawhat για σένα. 

 

 

10)Sanji

sanji-agapimenos-strawhat-test-prosopikotitas-anime-manga-animagiagr

 

Η μεγαλύτερη αγάπη του Sanji είναι οι γυναίκες και διακρίνεται για  αυτό του το χαρακτηριστικό. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ”ελαφρόμυαλος” και δεν παίρνει στα σοβαρά τον ρόλο του αλλά αυτό δεν ισχύει και έχει φανεί άπειρες φορές στο anime με τη βοήθεια που προσφέρει στο πλήρωμα του.

Είναι από τα πιο πιστά άτομα στο πλήρωμα και μπορεί να θυσιάσει τον εαυτό του ( Whole Cake Island) για να σώσει τους φίλους του. Αν έχεις μία αγάπη για τον Sanji, σημαίνει ότι είσαι ένας πιστός φίλος που κάνει τα πάντα για τους φίλους και την οικογένεια του και πολλές φορές αυτή η αφέλεια σου, παρεξηγείται και νιώθεις ότι εκμεταλλεύονται τη καλοσύνη σου. Ωστόσο, μην ανησυχείς, γιατί όπως και ο Sanji, έτσι και εσύ, θα βρεις τους αληθινούς ανθρώπους που θα σε αγαπήσουν για αυτό που πραγματικά είσαι.

 

 

 

9)Robin

robin-strawhats-one-piece-anime-manga-agapimenos-xaraktiras-test-animagiagr

Αν έχεις μία ιδιαίτερη αδυναμία στη Robin, τότε έχεις πολλά χαρακτηριστικά που μοιράζεσαι μαζί της. Η Robin είναι γενναία και δεν φοβάται τους κινδύνους που εμφανίζονται στον δρόμο της. Είναι πιστή στο πλήρωμα της και δεν φοβάται να θυσιάσει τη ζωή της για εκείνους (Ennies Lobby Arc).

Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι ο ήσυχος και ανεξάρτητος χαρακτήρας της. Της αρέσει να ”χάνεται” για λίγο και να βρίσκει την απάντηση στα ερωτήματα της, αλλά και να προσφέρει γνώση στο πλήρωμα της. Τα άτομα που την αγαπάνε, είναι συνήθως ήσυχα, ανεξάρτητα, δυναμικά και εμπνέουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς.

 

 

 

 

 

8)Franky

franky-one-piece-agapimenos-xaraktiras-anime-manga-animagiagr

O Franky είναι η ιδιοφυία του πληρώματος και είναι ο καλύτερος όσον αφορά τις κατασκευές και τις έξυπνες ιδέες. Επίσης, είναι ο ”χαρούμενος θείος” που έχει άπειρο χιούμορ και όλα τα παιδιά θέλουν να είναι δίπλα του.

Αν ο δικός σου αγαπημένος Strawhat, είναι ο Franky, τότε είσαι ένα άτομο που είναι η ψυχή της παρέας. Έχεις υπομονή και είσαι ο φίλος που νοιάζεται και κάνει τους πάντες να γελάνε.
 

 

 

 

 

7)Nami

nami-one-piece-new-manga-anime-agapimenos-xaraktiras-test-animagiagr

H Nami είναι σαν τη ”μεγάλη αδερφή” με τον εκρηκτικό χαρακτήρα που πάντα θα είναι στο πλάι σου αλλά θα σου τη λέει κιόλας για τα ”λάθη” που κάνεις. Παρόλο που μπορεί να μοιάζει απόμακρη για να μην φανεί ”αδύναμη”, είναι το ακριβώς αντίθετο. Νοιάζεται για τους φίλους της και θέλει να τους προστατεύει από τυχόν κινδύνους.

Αν η Nami, είναι η αγαπημένη σου, τότε είσαι η ”μαμά” της παρέας που συμβουλεύεις τους πάντες. Ωστόσο, δεν ανέχεσαι και πολλά πολλά και παρόλο που νευριάζεις εύκολα, οι άνθρωποι που σε αγαπάνε καταλαβαίνουν γιατί το κάνεις.

 

 

 

6)Zoro

Zoro-one-piece-anime-manga-agapimenos-xaraktiras-animagiagr
O Zoro είναι η ”ήσυχη δύναμη” των Strawhats. Είναι από τα πιο δυνατά μέλη του πληρώματος και όλοι νιώθουν σιγουριά δίπλα του. Επίσης, είναι η φωνή της λογικής και θέλει όλοι να σέβονται τον Luffy αλλά και το πλήρωμα του.  Παρόλο που μοιάζει ”σκληρός”, κάνει τα πάντα για τους φίλους του και είναι πρόθυμος να θυσιάσει τον εγωισμό του για να πετύχει τα όνειρα του (Mihawk).

Αν θεωρείς ότι ο Zoro είναι ο δικός σου αγαπημένος Strawhat, τότε είσαι σίγουρα ένα άτομο με φιλοδοξίες και όνειρα. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και δεν το βάζεις κάτω με τίποτα. Πάντα κάνεις το καλύτερο και είσαι σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Α! Και λατρεύεις τον ύπνο. ΖΟΡΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ!

 

 

 

5)Usopp

usopp-one-piece-strawhats-anime-manga-agapimenos-xaraktiras-animagiagr

O Usopp είναι ο πιο normal Strawhat. Σχεδόν όλοι μας μπορούμε να ταυτιστούμε μαζί του, λόγω του τόσο ”ανθρώπινου” χαρακτήρα του. Παρόλο που δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις όπως σχεδόν όλοι στο πλήρωμα, πάντα προσπαθεί να βρίσκει τρόπους να βοηθήσει και να ξεγελάσει τους αντιπάλους του.

Οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν ως δειλό, αλλά είναι ο πιο αληθινός χαρακτήρας του One Piece. Φοβάται αλλά δεν το βάζει κάτω κι αυτό είναι που έχει σημασία. Αν σου αρέσει ο Usopp, είσαι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει εύκολα και ας φοβάται. Είσαι ένας αληθινός φίλος που μέσα από τις δυσκολίες αναγεννιέσαι και θέλεις να γίνεσαι καλύτερο άτομο καθημερινά. Είσαι ένα διαμάντι για όσους έχεις δίπλα σου.
 

 

 

 

 

4)Chopper

chopper-one-piece-agapimenos-xaraktiras-strawhats-anime-manga-animagiagr

O Chopper είναι ο πιο γλυκός Strawhat που όλοι αγαπάμε. Ο αγαπημένος μας μικροσκοπικός γιατρός με τις μαγικές ικανότητες και την γλυκιά του εμφάνιση, μπορεί να σε κάνει να τον αγαπήσεις. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο πόσο γλυκός είναι. Ωστόσο, είναι και ένα πιστό μέλος του πληρώματος που με τις γνώσεις και τη δυναμικότητα του, τους έχει θεραπεύσει άπειρες φορές.

Αν ο δικός σου αγαπημένος Strawhat είναι ο Chopper, τότε είσαι ένα ευαίσθητο και γλυκό άτομο που νοιάζεσαι πολύ για τους άλλους. Μπορεί κάποιες στιγμές να φοβάσαι, αλλά αν κάποιος αγαπημένος σου, βρίσκεται σε κίνδυνο, μπορεί να μεταμορφωθείς σε ”τέρας”.

 

 

 

 

 

3)Jinbei

jinbei-one-piece-agapimenos-xaraktiras-anime-manga-animagiagr

O Jinbei είναι το 10ο μέλος των Strawhats που κέρδισε επάξια τη θέση του. Είναι ένας πιστός χαρακτήρας που κρατάει τον λόγο του και είναι ειλικρινής με όλους, ειδικά με τους στόχους του. Ένας δυναμικός χαρακτήρας που μοιάζει αρκετά με τον Zoro και δεν το βάζει με τίποτα κάτω.

Αν σου αρέσει ο Jinbei, τότε είσαι ένας πιστός φίλος, γεμάτος όνειρα και προσδοκίες. Σου αρέσει να συμβουλεύεις τους ανθρώπους δίπλα σου και να τους βοηθάς να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Θέλεις να συναναστρέφεσαι με άτομα με φιλοδοξίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

 

 

 

 

2)Brook

brook-one-piece-agapimenos-xaraktiras-strawhats-animagiagr

O Brook είναι το comic-relief των Strawhats και σίγουρα ο ”μπαμπάς” του πληρώματος. Ναι αυτός ο μπαμπάς που κάνει αστεία περασμένης δεκαετίας, αλλά και πάλι τον αγαπάς. Είναι ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες του One Piece αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το απαράμιλλο θάρρος του (βλέπε Big Mom).

Αν ο αγαπημένος Strawhat είναι ο Brook, τότε είσαι η ψυχή της παρέας. Είσαι ένα άτομο που δεν ακολουθεί νόρμες και κανόνες και του αρέσει να περνάει καλά και άνετα. Οι φίλοι σου δεν μπορούν χωρίς τη παρουσία σου μιας και γεμίζεις τον κάθε χώρο με χαρά και αισιοδοξία.
 

 

 

 

1)Luffy

luffy-one-piece-mugiwara-strawhats-agapimenos-xaraktiras-anime-manga-animagiagr

Και για το τέλος άφησα τον αγαπημένο μας καπετάνιο. Ο Luffy είναι από τους χαρακτήρες που αγαπάς πολύ εύκολα. Το θάρρος, η καλοσύνη, το πείσμα, η αθωότητα, η αγάπη, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τόσο αγαπητό σε όλους. Παλεύει για τα όνειρα του και κάνει τα πάντα για τους φίλους του. Ποτέ δεν παραπονιέται για τις κακουχίες που περνάει και δεν το βάζει κάτω μέχρι να τα καταφέρει. Αποπνέει σεβασμό σε όλους παρόλο το νεαρό της ηλικίας του και όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εκείνον.

Αν αγαπάς ιδιαίτερα τον Luffy, τότε είσαι ένα μοναδικό άτομο με χρυσή καρδιά που κάνεις τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάς. Όλοι θέλουν να είναι γύρω σου διότι τους δίνεις την ενέργεια και τη δύναμη για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, πάση θυσία. Είσαι ο φίλος που θα είσαι εκεί για όλους και δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Ζεις τη ζωή σου όπως θέλεις με τους δικούς σου κανόνες.

 

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.

 

 

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου Strawhat και γιατί; 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *