Το Promised Neverland έβγαλε 3 νέα chapters με πολλά feelings

manga-the-promised-neverland-side-stories-chapters-release-isabella-emma-animagiagr

Τα 3 νέα chapters του Promised Neverland βγήκαν πριν λίγο καιρό και είναι γεμάτα αληθινά συναισθήματα. Ώρα να τα διαβάσεις και εσύ.

 

Promised Neverland 3 νέα chapters

the-promised-neverland-new-side-stories-manga-animagiagr

Το Promised Neverland δεν σταματάει να μας εκπλήσσει τον τελευταίο καιρό. Μετά το τέλος του manga, την ανακοίνωση της νέας σεζόν στο anime και την νέα action live ταινία, τώρα ήρθε να μας δώσει και κάτι παραπάνω.
Το manga Promised Neverland είναι από εκείνα τα manga που θα μείνουν στη καρδιά σου για πάντα. Η πλοκή, το σενάριο, τα συναισθήματα που σου βγάζει κλπ είναι ανεκτίμητα και δεν θα το χορταίνεις.

 

 

 

 

Τα 3 νέα chapters

krone-the-promised-neverland-new-chapters-side-stories-animagiagr

Παρόλο που το manga έχει τελειώσει εδώ και μήνες, ο δημιουργός του Kaiu Shirai, μας επιφύλασσε μία έκπληξη. Έβγαλε 3 καινούρια chapters που είναι side stories της κεντρικής ιστορίας αλλά και μία τελείως διαφορετική ιστορία που μας θυμίζει πολύ το κεντρικό στόρι. Ωστόσο, τα δημοσίευσε με διαφορά κάποιων ημερών τον Δεκέμβρη του 2020 και τον Ιανουάριο του 2021.
 

  • Στις 6 Δεκεμβρίου έβγαλε το πρώτο side story με τίτλο ”Seeking The Sky Of Freedom”. Κεντρική πρωταγωνίστρια είναι η Krone, η δεύτερη νταντά των παιδιών και μας δείχνει μία ιστορία από το παρελθόν της και τον αγώνα που έκανε για να σωθεί. Μία συγκινητική ιστορία που σου δείχνει το πραγματικό νόημα της φιλίας. Μπορείς να το διαβάσεις εδώ.

 

  • Στις 16 Δεκεμβρίου βγήκε το δεύτερο side story με τίτλο ”A Mother’s Determination”. Πρωταγωνίστρια είναι η Isabella, η μητέρα των παιδιών του Grace Field House. Η ιστορία εξελίσσεται στην περίοδο που τα παιδιά κατάφεραν να δραπετεύσουν και η Isabella ετοίμαζε το σχέδιο για να τους βοηθήσει όταν επιστρέψουν. Αυτή η ιστορία με έκανε να κλάψω πολύ γιατί μας δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της Isabella και το πόσο νοιαζόταν για αυτά τα παιδιά. Μπορείς να το διαβάσεις εδώ.

 

  • Και τέλος στις 3 Ιανουαρίου 2021, βγήκε το Special Pilot Chapter με τίτλο ”We were born”. Η ιστορία δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία που ήδη ξέρουμε αλλά περιέχει πολλά στοιχεία που μοιάζουν πάρα πολύ. Μία διαφορετική εκδοχή του Promised Neverland που θα σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα. Μπορείς να το διαβάσεις εδώ.

Αυτά τα 3 νέα chapters του Promised Neverland είναι αυτό που χρειαζόσουν αυτή τη περίοδο.

 

 

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.
 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *