Γιατί έχει καθυστερήσει ο Oda το τέλος του One Piece; Τι έχει δηλώσει

telos-one-piece-anime-manga-eiichiro-oda-nea-animagiagr

Ποιοι είναι οι λόγοι που ο Oda έχει καθυστερήσει τόσο το τέλος του One Piece? Κατά καιρούς έχει κάνει πολλές δηλώσεις που θα τις μάθεις τώρα.

 

 

Το τέλος του One Piece- Οι δηλώσεις του Eiichiro Oda

telos-tou-one-piece-eiichiro-oda-anime-manga-end-greek-animagiagr

Ο αγαπημένος μας mangaka Eiichiro Oda, έχει κάνει κατά καιρούς πολλές δηλώσεις σχετικά με το τέλος του One Piece. Παρόλο που το One Piece, απαριθμεί ήδη δύο δεκαετίες, ο Oda δεν έχει δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα τελειώσει.

Ωστόσο, ανά τα χρόνια έχει δώσει διάφορους λόγους που το έχει ”τραβήξει” τόσο πολύ και δεν το τελείωσε πιο νωρίς. Παρακάτω θα δεις κάποιες σχετικές δηλώσεις του.




 

 

 

1)Έχει ήδη γράψει το τέλος της ιστορίας

Ο Oda έκανε αυτή τη δήλωση σε ένα volume του manga τον Ιούλιο του 2006. Σε αυτό το volume, υπάρχει και μία σχετική συνέντευξη του που δηλώνει ότι γνωρίζει το τέλος του One Piece εδώ και χρόνια και δεν θα άφηνε παραπονεμένους τους fans του.

Το σχετικό volume βρίσκεται εδώ.

 

 

2)Του αρέσει πάρα πολύ το One Piece

Όπως προείπα, το 2006 ο Oda στη συνέντευξη του, δήλωσε ακόμα έναν λόγο για τον οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμα το One Piece. Δήλωσε ότι του αρέσει τόσο πολύ να το σχεδιάζει και να ασχολείται με αυτό που κάποια arcs τα έχει τραβήξει περισσότερο επίτηδες για να προσθέσει κι άλλα πράγματα που θέλει.

Αυτό επίσης, είναι ένας ακόμα λόγος που δεν έχει τελειώσει το manga. Προσθέτει συνέχεια καινούρια στοιχεία και εμβαθύνει περισσότερο σε κάθε τι που νομίζει ότι χρειάζεται βελτίωση ή αλλαγή.

 

 

 

3)Προσθέτει συνέχεια καινούριους χαρακτήρες

Στην ίδια συνέντευξη, έχει δηλώσει ότι προσθέτει συνέχεια καινούρια πρόσωπα στην ιστορία. Οι χαρακτήρες και το παρελθόν τους πιάνουν πολύ ”χώρο” σε κάθε chapter και ο Oda θέλει να τους παρουσιάσει όλους κατάλληλα μιας και παίζουν όλοι ρόλο στον κόσμο του One Piece.

 

1000-chapters-one-piece-2020-telos-one-piece-greek-animagiagr




 

4)Το τέλος του One Piece μπορεί να αλλάξει

Παρόλο που ο Oda έχει δηλώσει ότι έχει ήδη γράψει το τέλος, έχει πει ότι μπορεί αυτό να αλλάξει. Για ποιο λόγο όμως; Ο Oda έχει δηλώσει ότι αν οι θεωρίες των fans, φτάσουν πολύ κοντά στην αλήθεια του τέλους, τότε θα το αλλάξει. Θέλει να κάνει έκπληξη στους fans του και να είναι ένα τέλος που δεν θα περιμένει κανείς. Δεν το έχει κάνει άλλωστε λίγες φορές…

 

 

 

5)Θέλει το One Piece να έχει ολοκληρώσει 100 volumes

O Oda σε μία πρόσφατη συνέντευξη του στο show Honma Dekka!?,  δήλωσε ότι θέλει το manga να τελειώσει  στα 100 ή και παραπάνω volumes. Επίσης, δήλωσε ότι το anime φτάνει στο 80% και το τέλος του manga είναι πολύ κοντά.

 

 

 

6) Το 2018 ήθελε άλλα 5 χρόνια για να τελειώσει

Εκτός από τη δήλωση ότι το τέλος του One Piece είναι πολύ κοντά, είπε κιόλας ότι θα ήταν προτιμότερο να τελειώσει το 2023.

Επίσης, είπε ότι δεν θα ακούσει κανέναν όσον αφορά το πραγματικό τέλος του One Piece και δεν θα αφήσει καμία εταιρεία να τον εμποδίσει να το τελειώσει τη χρονική περίοδο που θέλει. Ευτυχώς, διότι πολλοί fans πιστεύουν ότι η ιστορία έχει ήδη διαρκέσει πολύ.

 

100-volumes-one-piece-chapters-manga-anime-eiichiro-oda-animagiagr

 

 

7)Ήθελε να φτάσει τα 1000 chapters μέσα στο 2020

Αυτή η δήλωση του έχει ακουστεί επανειλημμένα σε πολλά forums και sites και ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του Oda. Τώρα βρισκόμαστε στις αρχές του 2021 και τα κατάφερε! Το χιλιοστό chapter βγήκε στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2020 και όλοι εμείς, αλλά και ο Oda, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα!




 

 

 

8) Το One Piece θα τελειώσει το 2024-2025

Τον Αύγουστο του 2019, ο Oda σε συνεργασία με τον αρχισυντάκτη του, Takuma Naito, δήλωσε ότι θέλει να τελειώσει το One Piece μεταξύ 2024-2025. Ο Takuma Naito δήλωσε ότι αν ο Oda το έχει πάρει απόφαση, κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Περιμένουμε με ανυπομονησία!

 

Πηγή άρθρου

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.

 



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *