Πως σχετίζεται το φρούτο SMILE του Killer με τη γνωστή ταινία ”Joker”?

kid-killer-smile-fruit-one-piece-joker-movie-theory-greek-animagiagr

Η Rafaela Momsen μοιράζεται μαζί μας μία δική της θεωρία για το φρούτο SMILE του Killer από το One Piece και της γνωστής ταινίας Joker.

 

Το φρούτο SMILE και ο Killer

killer-fruit-smile-one-piece-joker-theory-anime-manga-animagiagr

Άραγε τι σχέση μπορεί να έχουν το φρούτο του Killer από το One Piece και η γνωστή σε όλους μας ταινία ”Joker”? Μήπως η έμπνευση του Oda ήρθε από εκείνη τη ταινία; Τι σχέση μπορεί να έχουν οι δύο χαρακτήρες και τι κοινά υπάρχουν; Η Rafaela Momsen μοιράζεται μαζί μας μερικές σκέψεις της που μπορεί να βρεις χρήσιμες και κυρίως πολύ ενδιαφέρουσες.

 
 

 

Πριν μερικές βδομάδες όταν είδα στο Wano Country Arc  εκείνο το επεισόδιο με τη συνομιλία μεταξύ Kid και Killer στο Prisoner Mine, μου είχε έρθει κάτι στο μυαλό. Κάτι που είχε σχέση με μια ταινία που είχα δει πέρσι το 2019.  Όταν είχα πάει με την αδελφή μου και τις ξαδέρφες μου. Μετά από πόση ώρα προσπάθειας τους μέχρι να καταφέρουν να με πείσουν να πάω μαζί τους.

Λοιπόν ας έρθουμε στο θέμα μας.
Είναι πιθανό το φρούτο SMILE που είχε φάει ο Killer. να σχετίζεται άμεσα με την ταινία “Joker” που είχε κυκλοφορήσει στο σινεμά το 2019.

 

joker-killer-smile-fruit-one-piece-animagiagr

 

Ο Killer και ο Arthur Joker έχουν  μια μικρή ομοιότητα μεταξύ τους, πρόβλημα με το γέλιο.

Ο Κiller από τη μια επειδή έφαγε το φρούτο SMILE ενώ ο Arthur Joker από την άλλη εξαιτίας  μιας ασθένειας, η οποία τον κάνει να γελάει συνέχεια και ανεξέλεγκτα. Δεν το επιθυμεί, απλώς έχει υποστεί βλάβη στον εγκέφαλο ή στους νευρώνες του εγκεφάλου.
 

Και οι δύο γελάνε ακατάπαυστα παρόλο που είναι πραγματικά λυπημένοι και βυθισμένοι στη κατάθλιψη.
Όμως επειδή και στους δύο δεν αρέσει αυτό το είδος γέλιου, ο Killer φοράει τη μάσκα για να το καλύψει. Ενώ ο Arthur Joker χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να φορέσει ένα χαμόγελο στο θλιμμένο του πρόσωπο.

joker-movie-killer-smile-one-piece-anime-manga-animagiagr

 

Θυμάστε στη ταινία “Joker” όπου η μητέρα του Arthur, του έλεγε πάντα να χαμογελάει και να δείχνει πάντα χαρούμενος; Αυτός ίσως να είναι ένας από τους λόγους που θέλει ο ίδιος ο Arthur Joker  να δικαιολογήσει τις δυο μάσκες που φοράει.
O Killer από την άλλη μισεί το δικό του γέλιο, και τους ανθρώπους που γελούν με αυτό.

 

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.

  

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *