Sanji ο αγαπημένος μάγειρας που λατρεύει όλες τις γυναίκες

vinsmoke-sanji-xaraktires-one-piece-animagiagr

Ο Νίκος Μακροδήμος μας μιλάει για τον Sanji από το One Piece, τον αγαπημένο μας μάγειρα που έχει γεννηθεί για να αγαπάει τις γυναίκες.

 

Sanji the Ladie’s man

sanji-vinsmoke-chef-one-piece-xaraktires-animagiagr

 

The Ladies Man. Ο άνθρωπος που γεννήθηκε για να υπηρετεί τις γυναίκες.

Όταν ο Sanji ήταν μικρός, δούλεψε στο Cruise Orbit ως μάγειρας, όταν ο Zeff (ή Red Leg Zeff όπως είχε ονομαστεί) και το πλήρωμα του επιτέθηκαν στο πλοίο. Καθώς το πλήρωμα του Zeff επιβιβάστηκε στο πλοίο, μια ξαφνική καταιγίδα έπληξε και και τα δύο πλοία βυθίστηκαν. Καθώς τα πλοία διαλύονταν, ο Sanji φώναξε το όνειρο του να βρει το All Blue (ένας ωκεανός όπου κάθε ψάρι από κάθε θάλασσα που μπορούσε να βρεθεί) και ο Zeff έπεσε σε αυτόν, σώζοντας τον από τον πνιγμό. Οι δύο ξεβράστηκαν σε ένα σχηματισμό βράχου ψηλά πάνω από τη θάλασσα, και παρόλο που σώθηκαν οι ζωές τους, είχαν λίγα τρόφιμα. Ο βράχος δεν είχε βλάστηση, ζώα ή μέσα για ψάρεμα, και ως εκ τούτου τα τρόφιμα χρειάζονταν να διανεμηθούν.

Ο Zeff έδωσε μια μικρή τσάντα στον Sanji και του είπε να τρώει λίγο-λίγο το φαγητό, ώστε να μην πεινάσει.

Δίδαξε επίσης στον Sanji να παραμείνει στο αντίθετο άκρο του νησιού και να παρακολουθεί τα πλοία. Ο Sanji αρνήθηκε να φύγει, αφού ο Zeff είχε πάρει τη μεγαλύτερη τσάντα για τον εαυτό του. Αλλά ο Zeff τον απέτρεψε, δηλώνοντας ότι είχε μεγαλύτερο στομάχι και χρειαζόταν περισσότερο φαγητό. Με την πάροδο του χρόνου, κανένα πλοίο δεν ήρθε και ο Sanji άρχισε να πεινάει πάρα πολύ. Τελικά, λιμοκτονώντας και χωρίς άλλες επιλογές, ο Sanji αποφασίζει να επιτεθεί στον Zeff και να κλέψει το φαγητό του.

 
Όταν έφτασε στον γέρο και έκοψε τη σακούλα, αντί για φαγητό, ο θησαυρός έπεσε από την τσάντα. Κοίταξε τον Zeff σοκαρισμένος, μόνο για να ανακαλύψει ότι ο γέρος έχει κόψει το πόδι του και το έφαγε για να επιβιώσει.  (Αυτό έγινε στο manga. Στο anime ο Zeff έχασε το πόδι του όταν ήταν κάτω από την θάλασσα και το πόδι του μπλέχτηκε στην αλυσίδα μιας άγκυρας και για να σώσει τον Sanji και τον εαυτό του έκοψε το πόδι του).

 

one-piece-strawhats-vinsmoke-sanji-chef-animagiagr

 

Ο Zeff εξήγησε στον Sanji ότι συχνά δεν είχε φαγητό ενώ έπλεε και πάντα ονειρευόταν να ανοίξει ένα εστιατόριο στις θάλασσες. Έκπληκτος για τις πράξεις του Zeff, και γεμάτος ενοχές για τη δική του πλοκή, φώναξε και συμφώνησε με τα όνειρα του Zeff. Αργότερα ένα πλοίο θα έφτανε και θα έσωζε τη ζωή των δύο. Ως αποτέλεσμα αυτής της εξαντλητικής εμπειρίας, ο Sanji θα ενσταλάσσεται με μια από τις βασικές του αξίες.  Δεσμεύεται να μην αρνηθεί ποτέ φαγητό σε κάποιον που λιμοκτονεί, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα του. Λίγο αργότερα ο Sanji άρχισε να καπνίζει για να δείξει στον Zeff ότι μεγάλωσε γιατί ο Zeff τον φώναζε συνέχεια μικρό.

 

Ο Sanji θα συνεχίσει να δουλεύει με τον Zeff ως μάγειρα στο Baratie (το θαλάσσιο του εστιατόριο).

Ο Sanji είναι ένας χαρακτήρας που έχει εμμονή με τις γυναίκες και λατρεύει τις γυναίκες στο πλοίο και όχι μόνο στο πλοίο. Ο Sanji έχει πει ότι δεν θα χτυπήσει ποτέ γυναίκα ακόμα και αν είναι να πεθάνει. Αποκαλύφθηκε ότι ο Sanji είναι πρίγκιπας του Germ Kingdom και ο τρίτος γιος της οικογένειας δολοφόνων Vinsmoke. Ένα μυστικό που κρατούσε από τους nakama του. Ο Capone “Gang” Bege δουλεύει κάτω από τη Big Mom και δίνει νέα ότι ο Sanji πρόκειται να παντρευτεί την 35η κόρη της οικογένειας Charlotte, την Pudding.

 
 

 


Powers & Abilities


O Sanji είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό και δυνατό άτομο. Είναι ένας από τους τέσσερις κορυφαίους μαχητές του πληρώματος μαζί με τους Luffy, Zoro και Jinbe. Αυτή τη στιγμή έχει το τρίτο υψηλότερο bounty στο πλήρωμα μετά τους Luffy και Jinbe.

 

sanji-zoro-chef-one-piece-strawhats-animagiagr

 


Black Leg Style


O Sanji είναι master στο “Black Leg Style”, μια εξαιρετικά ισχυρή πολεμική τέχνη με βάση το λάκτισμα. Είναι επίσης σε θέση να πηδήξει και να τρέξει πολύ πιο μακριά από τους περισσότερους ανθρώπους. Έχει δηλώσει ότι ο λόγος που παλεύει με τα πόδια του είναι ότι δεν θέλει να διακινδυνεύσει να βλάψει τα χέρια του επειδή τα χρειάζεται για να μαγειρέψει. Έχει επίσης αναπτύξει μια τεχνική παρόμοια με το Geppo του CP9 που ονομάζεται “Sky Walk” που του δίνει την ικανότητα να πετάει ή να πηδά στον αέρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτή την ικανότητα στο νερό να κολυμπήσει γρηγορότερα από τους περισσότερους Fishmen που ονομάζονται “Blue Walk”.

 


Strength


Πριν από το Time-skip, ο Sanji ήταν σαφώς στην κατηγορία 100 από την άποψη της εντυπωσιακής δύναμης. Έχει κλωτσήσει εύκολα κτίρια, έριξε έναν κολοσσιαίο γίγαντα, σκότωσε δεινόσαυρους. Και πολέμησε στα ίσια με τον Zoro στις σύντομες συγκρούσεις τους. Επί του παρόντος, είναι πολύ ισχυρότερος, ο Sanji κατέστρεψε έναν Pacifista (μαζί με τον Zoro) με μία μόνο επίθεση. Ένα επίτευγμα που είναι τρομακτικά εντυπωσιακό, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτός και το πλήρωμα του έπρεπε να χρησιμοποιήσουν επανειλημμένα τις καλύτερες επιθέσεις τους για να καταστρέψουν έναν Pacifista πριν από το Time-skip.

Μετά το το Time-skip στο Fishman Island μαζί με τον Jinbe τα έβαλαν με το Wadatsumi. Έναν Fishman που το μέγεθος του επισκιάζει μια πόλη). Ο Doflamingo αναγνώρισε επίσης τη δύναμη του Sanji, παραδέχοντας ότι είναι ισχυρός όταν κλωτσάει και αναγκάστηκε να συγκρατήσει τις κινήσεις του Sanji με τις χορδές του. Ο Sanji τα έχει βάλει στα ίσια με το genie Daifuku.

  

 


Speed


Ο Sanji παλεύει στην υψηλή υπερηχητική εμβέλεια (εύκολα πάνω από το Mach 30). Ο Sanji μπορεί να εκτελέσει πολλαπλές κινήσεις αόρατες στο ανθρώπινο μάτι, να αποφεύγει εύκολα ή να παρεμποδίζει σφαίρες, να αποφεύγει τα λέιζερ που πυροδοτούνται από έναν Pacifista. Και νίκησε το υπερηχητικό μέλος του CP9 τον Jabra κατά τη διάρκεια του Enies Lobby Arc.

Μετά το Time-skip, όπως και τα άλλα δύο μέλη του Monster Trio, έλαβε τεράστιες αυξήσεις στατιστικών. Ο Sanji μπορεί τώρα εύκολα να αποφύγει τις επιθέσεις που ο ίδιος ο προ Time-skip δυσκολευόταν να κάνει. Ταιριάζει με τον υψηλό υπερηχητικό Vergo σε ταχύτητα μάχης. Έχει κλωτσήσει δεκάδες φορές σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Κατά τη διάρκεια του Arc Whole Cake Island, ο Sanji κινήθηκε με τεράστια ταχύτητα για να κλωτσήσει τον Charlotte Oven και να σώσει την Chiffon.

sanjii-vinsmoke-xaraktires-one-piece-anime-manga-animagiagr

 


Durability


Ο Sanji είναι αρκετά ανθεκτικός, αντέχει σε χτυπήματα από τον Moria και τον Oars. Επίσης. έχει αναρρώσει από τον Doflamingo που τον έκοψε με τις πέντε έγχρωμες χορδές του. Έχει επίσης ανακάμψει γρήγορα από το να χτυπηθεί ταυτόχρονα και στις δύο πλευρές του προσώπου από Luffy και Jimbe. Έφαγε το El Thor, μια πολλή δυνατή επίθεση του Enel. Έμεινε όρθιος μετά το χτύπημα αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα λιποθύμησε. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ανθεκτικότητα του Sanji αυξάνεται ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιεί το Busoshoku Haki.

 


Haki


To Osbervation Haki: (見聞 色, Kenbunshoku) του Sanji είναι αρκετά ανεπτυγμένο.

 


  • Diable Jambe


Μια νέα τεχνική που αναπτύχθηκε από τον Sanji περιστρέφοντας γρήγορα σε ένα μέρος που αυξάνει τη θερμοκρασία του ποδιού του στο βαθμό που παίρνει φωτιά. Η θερμοκρασία είναι τόσο υψηλή που μπορεί να κάψει έναν στόχο κατά την επαφή.

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ. 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Sanji ο αγαπημένος μάγειρας που λατρεύει όλες τις γυναίκες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *