Το manga The Promised Neverland θα σε μάθει κάτι που δεν ήξερες

the-promised-neverland-manga-series-preview-greek-animagiagr

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου manga, είναι το manga The Promised Neverland. Διάβασε γιατί πρέπει να το διαβάσεις και εσύ σήμερα κιόλας.

 

Manga The Promised Neverland

Θυμάμαι ακόμα πότε ξεκίνησα και πότε τελείωσα αυτό το υπέροχο manga. Περίμενα υπομονετικά το επόμενο chapter κάθε βδομάδα για να μάθω τι θα γίνει στη συνέχεια. Σε αυτό το άρθρο θα σου πω λίγα πράγματα για αυτό το υπέροχο manga και γιατί πρέπει να το διαβάσεις αμέσως.

 




 

 

 

  • Λίγες πληροφορίες

To manga The Promised Neverland είναι δημιουργία του/της mangaka Kaiu Shirai. Η κυκλοφορία του έγινε από τον Αύγουστο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2020. Στις 11 Ιανουαρίου 2021, θα βγει ένα extra chapter.

 

 

 

  • Story

Η ιστορία αυτού του εκπληκτικού manga, εξελίσσεται σε μία χρονική περίοδο στο μέλλον, συγκεκριμένα το 2045. Οι πρωταγωνιστές μας Emma, Ray και Norman, ζουν σε ένα ορφανοτροφείο (Grace Field House) από τη γέννηση τους μαζί με πολλά ακόμα παιδιά διαφόρων ηλικιών,

emma-ray-norman-manga-the-promised-neverland-animagiagr

 

Η ζωή τους είναι πολύ χαρούμενη και έχουν ότι ζητήσουν. Τους προσέχει και τους μεγαλώνει η μητέρα τους Isabella και τους υπόσχεται ότι κάποια στιγμή θα υιοθετηθούν από μία καλή οικογένεια. Τα παιδιά αρχίζουν σιγά σιγά και φεύγουν για ένα ”καλύτερο αύριο”, μέχρι που η Emma ανακαλύπτει καταλάθος ότι οι εξαφανίσεις των παιδιών δεν είναι τόσο τυχαίες και χαρούμενες.

 



 

Ένα σκοτεινό μυστικό αποκαλύπτεται και σύντομα καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος που ζουν δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Οι πρωταγωνιστές μας θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν και οι περιπέτειες τους ξεκινάνε. Είναι ένα αρκετά ”σκοτεινό manga” που σίγουρα θα εκπλαγείς από το πόσες καταστάσεις που δεν περίμενες, θα αντικρίσεις. Όταν όλοι σου λένε ότι δεν ανήκεις πουθενά, τι θα έκανες για να ζήσεις όπως θέλεις;

 

 

Δες εδώ γιατί πρέπει να διαβάσεις το manga Beastars

 

 

 

  • Anime and live action movie

Η πρώτη σεζόν του anime βγήκε στον αέρα τον Μάρτιο του 2019 και αποτελούταν από 19 επεισόδια. Η δεύτερη σεζόν του anime θα βγει τον Ιανουάριο του 2021.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του anime The Promised Neverland δες εδώ.

the-promised-neverland-anime-second-season-deuteri-sezon-nea-animagiagr

Επίσης, θα βγει και μία live-action ταινία που θα προβληθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβρη του 2020 στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη ταινία δες εδώ.

 

 




 

 

 

  • Γιατί να το διαβάσεις

logoi-gia-na-diavaseis-to-promised-neverland-manga-greek-preview-animagiagr

 

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορείς να περιγράψεις τους λόγους που πρέπει να διαβάσεις αυτό το manga μέσα σε λίγες σειρές. Ωστόσο, για μένα υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί λόγοι που πρέπει να το διαβάσεις σήμερα κιόλας.

 

  • Η δύναμη της φιλίας φαίνεται έντονα σε αυτό το manga. Όταν κανείς δεν ήταν δίπλα τους, αυτά τα παιδιά είχαν ο ένας τον άλλον και έπαιρναν κουράγιο από την αγάπη και τη φιλία που τους έδενε. Γιατί οι φίλοι είναι τα αδέρφια που διαλέγουμε.

 

  • Ακόμα κι αν τα πάντα σου λένε να τα παρατήσεις, μην το κάνεις! Πάντα θα υπάρχει μία αχτίδα ελπίδας κάπου εκεί τριγύρω για να σου θυμίσει να ελπίζεις.

 

  • Οι στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς είναι πολύ πολύτιμες. Μην ξεχνάς να τους λες και να τους δείχνεις καθημερινά το τι σημαίνουν για σένα.

 

  • Σε έναν κόσμο που σε διώχνει και δεν σε θέλει ως κομμάτι του, πάντα θα υπάρχει κάποιο σημείο και για σένα με ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε νοιάζονται.

 

  • Η μεγαλύτερη προδοσία έρχεται από κάποιον αγαπημένο μας, όχι από κάποιον ξένο.

 

  • Αυτό που σε καθορίζει, είσαι εσύ και μόνο. Κανείς δεν μπορεί να καθορίσει τι έχεις μέσα στη καρδιά και στη ψυχή σου.

 

  • Είναι ένα manga που θα σε κάνει να κλάψεις, να χαρείς, να εκπλαγείς, να ενθουσιαστείς, να μισήσεις, να καταλάβεις…

 

 

Διάβασε σήμερα κιόλας το manga The Promised Neverland και δεν θα χάσεις! Αν το έχεις ήδη διαβάσει, πώς σου φάνηκε; Περιμένω το σχόλιο σου!

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *