Θυμάσαι τη τηλεοπτική σειρά της Disney ” Mighty Ducks ”;

mighty-ducks-disney-seira-memoriz-animagiagr

Ο The Boss μας ταξιδεύει στις παλιές καλές μας αναμνήσεις που βλέπαμε Mighty Ducks . Άραγε εσύ θυμάσαι αυτή τη σειρά της Disney;

 

Mighty Ducks μεμοριζ

Η τηλεοπτική σειρά της Disney « Μighty Ducks » προβλήθηκε για πρώτη φορά από το κανάλι ABC το Σεπτέμβριο του 1996.
Γυρίστηκαν συνολικά 26 επεισόδια.
Η ταινία με τίτλο «Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off» προβλήθηκε το 1997.
Σε αυτήν ουσιαστικά ενσωματώνονται τρία επεισόδια από την τηλεοπτική σειρά, και συγκεκριμένα τα επεισόδια με τίτλους: «The First Face-Off» μέρος πρώτο και δεύτερο και «Duck Hard».
«The Mighty Ducks» είναι μία διαγαλαξιακή ομάδα χόκεϊ επί πάγου, από μία άλλη διάσταση, παγιδευμένη στη Γη, κατά τη διάρκεια μίας μάχης με τους εξωγήινους αντιπάλους τους. Μην έχοντας τρόπο να γυρίσουν σπίτι τους, χτίζουν τη βάση τους σε ένα γήπεδο χόκεϊ και από εκεί μάχονται το έγκλημα, καταδιώκουν τους εξωγήινους αντιπάλους τους και φυσικά παίζουν ICE HOCKEY!
mighty-ducks-seira-disney-cartoon-memoriz-animagiagr-Η αρχή-

Η ιστορία ξεκινά σε ένα παράλληλο σύμπαν, στον πλανήτη Puckworld. Ο πλανήτης αυτός, με αποκλειστικούς κατοίκους ανθρωπόμορφες πάπιες, είναι ένας παγωμένος τόπος, ιδανικός για την άθληση των Παπιών στο αγαπημένο τους σπορ: στο χόκεϊ επί πάγου! Για τους κατοίκους του Puckworld το χόκεϊ δεν ήταν απλά ένα σπορ, αλλά ένας τρόπος ζωής που αντανακλά ουσιαστικά κάθε πτυχή της ζωής τους, από την μόδα μέχρι τη φιλοσοφία.
Σύμφωνα με ένα μύθο του πλανήτη, αιώνες πριν, κατά την επιδρομή μίας αντίπαλης εξωγήινης φυλής, αποτελούμενης από ανθρωπόμορφα ερπετά τους Saurians, ένας πάπιος με το όνομα Drake Ducaine λύτρωσε τον κόσμο των παπιών και έγινε ήρωας νικώντας τους μαχητές των Saurians. Ο μύθος λέει ότι ο Ducaine χρησιμοποίησε, για να πετύχει τη νίκη του, μία χρυσή μάσκα, που ο κάτοχος της φορώντας της αποκτούσε hi tech δυνάμεις!
Κύρια ιδιότητα της μάσκας ήταν ότι όποιος τη φορούσε μπορούσε να διακρίνει μέσα από τον αόρατο μανδύα των Saurians και να τους καταστρέψει. Με τη βοήθεια αυτής της μάσκας, ο Ducaine εξόρισε τους Saurians σε μία μυστηριώδη διάσταση στην «Dimensional Limbo».
Όπως, όμως, είναι γνωστό πίσω από κάθε μύθο κρύβεται μια αλήθεια. Και πράγματι οι τελευταίοι Saurians, με αρχηγό τον Λόρδο Dragaunus, παγιδευμένοι για χρόνια στην Dimensional Limbo, κατορθώνουν να δραπετεύσουν και επιστρέφουν στο Puckworld με μία αρμάδα ρομποτικών αστρόπλοιων, έτοιμοι για να πάρουν εκδίκηση. Εισβάλλουν στον Puckworld και καταφέρνουν να κάνουν σκλάβους όλους τους κατοίκους, αναγκάζοντάς τους να παράγουν όπλα, για το επόμενο βήμα, την κατάκτηση του σύμπαντος!
Δεν αργεί, όμως, να σχηματισθεί η πρώτη ομάδα αντίστασης ενάντια στην καταστροφική μανία των Saurians, με αρχηγό τον γενναίο Canard Thunderbeak, ο οποίος, μάλιστα, έχει στην κατοχή του την Μάσκα του Drake Ducaine, την οποία βρήκε τυχαία σε ένα τάφο στο βουνό Twin Beaks. Μέλη της ομάδας του Canard είναι o Wildwing, o Nosedive, η Tanya, ο Duke, η Mallory και ο Grin.
Όλοι μαζί επιστρατεύονται με μία και μοναδική αποστολή, να καταστρέψουν το κάστρο του Dragaunus και να ελευθερώσουν τον πλανήτη τους.

 

Στη διάρκεια όμως της επίθεσης, ο Dragaunus και οι δυνάμεις του δραπετεύουν με το πλοίο τους, το Raptor, και επιχειρούν να ανοίξουν μία διαστημική πύλη σε άλλη διάσταση. Οι Πάπιες, όμως τους καταδιώκουν με το πλοίο τους, το Aerowing, και έτσι αρχίζει μία διαστημική καταδίωξη. O Dragaunus σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους διώκτες του, τους επιτίθεται με ένα ηλεκτρομαγνητικό σκουλήκι, το οποίο είχε ως καταστροφικό σκοπό να μεγαλώνει μέχρι να καταπιεί το Aerowing. Σε μία απελπισμένη προσπάθεια να σώσει την ομάδα του από την καταστροφή, ο Canard θυσιάζεται.
Ευτυχώς, λίγο πριν την αυτοθυσία του, ο Canard προλαβαίνει να δώσει τη Μάσκα και την αρχηγία της ομάδας στον Wildwing Flashblade, τον καλύτερο του φίλο. Ωστόσο, μέσα στην διαστημική καταστροφή που επακολουθεί, τόσο το Raptor όσο και το Aerowings περνούν μέσα από τη διαστημική πύλη σε μία άλλη διάσταση, στη Γη.
Στη Γη οι έξι Πάπιες συναντούν τον Phil Pomfeather. Έναν μάνατζερ, που αναλαμβάνει να τους μετατρέψει σε μία από τις διασημότερες ομάδες ICE HOCKEY.
Mε νέα τους βάση πλέον είναι ένα γήπεδο χόκεϊ, οι Mighty Ducks και ο Dragaunus συνεχίζουν να μάχονται προκαλώντας το χάος γύρω τους και γέλιο σε μας που παρακολουθούμε τις περιπέτειες τους.

-Χαρακτήρες-

xaraktires-mighty-ducks-disney-seira-cartoon-animagiagr

 

 

 

Wildwing Flashblade
Ο αρχηγός των Παπιών τόσο στον πάγο όσο και στις μάχες. Στην αρχή διστακτικός να αναλάβει την αρχηγία, τελικά αποδέχεται τον ρόλο του. Σαν παίκτης του χόκεϊ έχει θέση επιθετικού και φημίζεται για την ικανότητα του να δέχεται οποιουδήποτε είδους χτύπημα και να στέκεται όρθιος. Είναι γενναίος, έξυπνος και προστατευτικός για όλα τα μέλη της ομάδας του. Μαζί με την Μάσκα του Drake Ducaine χρησιμοποιεί ως όπλα και έναν Puck Launcher στον αριστερό του χέρι. Έχει αριθμό φανέλας 00.  Ακούγεται με τη φωνή του Ian Ziering.
Nosedive FlashbladeΟ μικρότερος αδερφός του Wildwing, είναι το πιο αυθόρμητο και ανώριμο μέλος της ομάδας. Παιδαριώδης και ανοιχτόκαρδος, συχνά στρέφεται στον αδερφό του Wildwing για υποστήριξη και προστασία. Συνήθως στη μάχη χρησιμοποιεί το PuckBlaster και οδηγεί παπιομοτοσυκλέτα (Duckcycle). Έχει αριθμό φανέλας 33.
Ακούγεται με τη φωνή του Steve Mackall.
Duke L’Orange
Διαβόητος κλέφτης κοσμημάτων στον Puckworld, o Duke άλλαξε τρόπο ζωής για να πολεμήσει τον Dragaunus. Με προφορά από το Brooklyn, είναι ξεροκέφαλος και συχνά ατομιστής, αλλά με αρκετή εμπειρία και ικανότητες χρήσιμες στη μάχη. Συνήθως χρησιμοποιεί ως όπλο ένα χρυσό σπαθί (το Ducksaber). Έχει αριθμό φανέλας 13. Ακούγεται με τη φωνή του Jeff Bennett.
Mallory McMallard
Η κοκκινομάλλα πάπια της παρέας με γνώσεις πολεμικών τεχνών. Ετοιμόλογη, δεν διστάζει να κριτικάρει τον ανώριμη συμπεριφορά του Nosedive ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί ότι βγαίνει εκτός ορίων. Δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνης της, ιδίως σε ότι έχει σχέση με την περίπτωση του Duke. Με στρατιωτικό υπόβαθρο, καθώς ήταν μέλος των ειδικών δυνάμεων του Puckworl, διακρίνεται για τη στρατιωτική της πειθαρχία και βρίσκεται υψηλά στην ιεραρχία των Παπιών. Έχει αριθμό φανέλας 15. Ακούγεται με τη φωνή της Jennifer Hale.
Tanya Vanderflock
Η Tanya είναι η ιδιοφυΐα των παπιών, καλή μηχανικός, με μόνιμο πρόβλημα με τις αλλεργίες της και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αν και ο καλός και ευγενικός της χαρακτήρας δεν της επιτρέπει να διακρίνεται στη μάχη σε σχέση με τους υπόλοιπους, ωστόσο ξεχωρίζει για τη λογική και το χιούμορ της. Έχει αριθμό φανέλας 23. Ακούγεται με τη φωνή της April Winchell.
Check «Grin» Hardwing
Ένας «Γολιάθ» με ζεν φιλοσοφία. Λόγω της σοφίας του, δεν αφήνει το θυμό του να θολώσει την κρίση του. Σπάνια χρησιμοποιεί όπλα στην μάχη στηριζόμενος στην εξυπνάδα και τη δύναμη του. Με έντονο το αίσθημα της τιμής είναι ένας φίλος που μπορείς να βασίζεσαι πάνω του, και καλός φίλος του Nosedive. Έχει αριθμό φανέλας 1. Ακούγεται με τη φωνή του Brad Garrett.
Εσύ θυμάσαι τους Mighty Ducks ? 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *