Το manga του Tower of God επιστρέφει! Τι δήλωσε ο SIU

tower-of-god-return-hiatus-manga-SIU-animagiagr

Το manga του Tower of God επιστρέφει σύντομα! Τι δήλωσε ο mangaka SIU και ποιοι οι λόγοι που έκανε ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα.

 

Το Tower of God επιστρέφει

Το αγαπημένο manga Tower of God (Kami no Tou), έκανε μία μεγάλη διακοπή στα μέσα Ιουνίου που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα ο mangaka του συγκεκριμένου manga, SIU,  είχε δηλώσει ότι λόγω ασθένειας και κόπωσης θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί και να ανακάμψει τις δυνάμεις του.

Δεν ήξερε ούτε και ο ίδιος πόσο θα διαρκέσει αυτό το διάλειμμα και δεν είχε δώσει σαφή ημερομηνία επιστροφής. Ζήτησε συγγνώμη για αυτή τη διακοπή και αφιέρωσε μία σελίδα απολογίας στο τέλος του τελευταίου chapter (485).
 

SIU-hiatus-tower-of-god-manga-anime-nea-animagiagr

 

Ωστόσο, όλοι οι fans του manga, γνωρίζουμε ότι η υγεία ενός ανθρώπου είναι πάνω από όλα. Υπάρχει σεβασμός στη κοινότητα και κάναμε υπομονή για τη μεγάλη επιστροφή του που θα ήταν υγιής και έτοιμος για καινούρια chapters.

 

 

 

  • Ενημερώσεις

Ο SIU όμως δεν άφησε έτσι τους fans του και αφήνει κατά καιρούς ενημερώσεις σχετικά με την υγεία του και την επιστροφή του manga.

Συγκεκριμένα, στις 21 Σεπτεμβρίου 2020, δήλωσε ότι ξεκουράζεται αλλά δεν αφήνει το manga και συνεχίζει κανονικά τη σχεδίαση του αλλά με τους δικούς του ρυθμούς. Επίσης, επειδή έφυγαν πολλοί από τους βοηθούς του, έχει αρχίσει και εκπαιδεύει καινούριους, οπότε θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο.

 

tower-of-god-manga-hiatus-siu-update-epistrofi-animagiagr

 

 

 

  • Η επιστροφή

Τα τελευταία νέα σχετικά με το πότε θα γυρίσει το αγαπημένο μας manga Tower of God, ήρθαν και μας έκαναν όλους χαρούμενους! Συγκεκριμένα ο SIU δήλωσε ότι επιστρέφει με καινούριο chapter στα μέσα Νοεμβρίου!
Μπορείς να βρεις τη σχετική του δήλωση εδώ.

 

Οπότε το Tower of God επιστρέφει δυναμικά και δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας! Λίγο ακόμα υπομονή και είναι σίγουρο ότι ο SIU θα μας χαρίσει απλόχερα ένα ακόμα φανταστικό και όμορφο chapter. Αν δεν έχεις διαβάσει το tower of God, ίσως ήρθε η ώρα να το ξεκινήσεις.

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ. 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *