Emporio Ivankov: Ένα όνομα, μία ιστορία, ένας θρύλος ανάμεσα μας

emporio-ivaknov-one-piece-xaraktires-despoinaki-eustratiou-animagiagr

Η Δεσποινάκι Ευστρατίου μας γράφει λίγα λόγια για τον αγαπημένο σε όλους μας Emporio Ivankov από το One Piece. Okama-wayyy και ξερό ψωμί.

 

 

  • Γράφει η Δεσποινάκι Ευστρατίου

 

 

Emporio Ivankov

Ένα όνομα….. ένας μύθος….. ένα θαύμα ανάμεσα μας….. Emporio Ivankov! Ένας μοναδικός και αξέχαστος χαρακτήρας που ήρθε στο one piece για να προσφέρει βοήθεια, συμμαχία και πολλά ερωτήματα.

Ας μάθουμε λίγες βασικές πληροφορίες για τον Iva λοιπόν. Πρωτοεμφανίστηκε στο impel down arc αρχικά ως ο μύθος “Miracle Person”. Εντός φυλακής την κατάλληλη στιγμή έσωσε τον Luffy και τον Bon Clay από βέβαιο θάνατο στο επίπεδο 5 όπου και τον έψαχνε απεγνωσμένα ο τελευταίος,



Για χρόνια ζούσε ελεύθερος μυστικά στο impel down (ελεύθερος σε φυλακή πόσο τέλειο?) σε δικό του επίπεδο 5.5.

 

Οι απίστευτες δυνάμεις του, του επιτρέπουν να πραγματοποιεί ότι φαντάζει ακατόρθωτο στους υπόλοιπους εξαιτίας του φρούτου του, το Horu Horu no Mi τύπου Paramecia.

 

Ένα εξαιρετικά δυνατό DF που του επιτρέπει να παράγει, να ελέγχει ακόμα και να αλλάζει οποιαδήποτε ορμόνη στους γύρω του αλλά και τον εαυτό του.

Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι αυτού που κάνει το φρούτο του. Επίσης, είναι το mix ορμονών που με κόστος την μείωση του ορίου της ζωής κάποιου μπορεί να σε ”επαναφέρει” στην ζωή ενώ βρίσκεσαι στο χείλος του θανάτου.

 

ivankov-emporio-one-piece-okama-way-animagiagr

 

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Iva έρχεται να μας θυμίσει ότι είναι commander των Revolutionary Army και μάλιστα αρκετά κοντά στον Dragon (μπαμπάς Luffy) όπου ήταν και ένας από τους λόγους που στήριξε και βοήθησε τον Luffy στα Ιmpel Down & Marineford Arcs.



Ο Ivankov είναι επίσης και η “Queen” όλων των Okama του Kamabakka Kingdom. Γυρίζοντας μετά τα προαναφερθέντα γεγονότα στο Momoiro Island. Θα προπονήσει τον Sanji (μου) για τα δύο χρόνια του time skip μαθαίνοντας του νέες τεχνικές στην μαγειρική (Attack Cuisine) και όχι μόνο.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί και ότι σχετίζεται με αρκετά πρόσωπα μέσα στο one piece. Μερικά από αυτά είναι ο Bartholomew Kuma, φίλοι από τον Revolutionary Army, ο Croco-boy (Crocodile)  που ακόμα η σχέση τους και το μυστικό που μοιράζονται είναι άγνωστα.

Ο Oda είπε ότι δεν είναι αρκετά badass, οπότε, ας του δώσουμε και άλλες δυνάμεις. Και ορίστε λοιπόν που είναι μάστερ της δικής του πολεμικής τεχνικής.  ”Newkama Kenpo” , με χαρακτηριστικές κινήσεις το ”Hell Wink”, το ”Death Wink” και ”Galaxy Wink”.

 

 

Με λίγα λόγια ο Emporio Ivankov είναι ένας χαρακτήρας γραμμένος έτσι ώστε να αφήνει το σημάδι του χαρίζοντας απλόχερα χιούμορ και δράση.

Θα μου πείτε τώρα, καλά όλοι το κάνουν λίγο ή πολύ. Η απάντηση μου είναι η εξής ……….. κανείς δεν το έκανε φωνάζοντας δυνατά Hee-Haw!!!

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *