Η σειρά The Nanny με την νταντά που όλοι αγαπήσαμε

seira-the-nanny-ntanta-ksenes-seires-animagiagr

Η Rose μας μιλάει για τη σειρά The Nanny και για την αγαπημένη μας τηλεοπτική νταντά που όλοι αγαπήσαμε την εποχή που έπαιζε.

 

Η σειρά The Nanny με την αγαπημένη μας νταντά

seira-the-nanny-kritiki-ntanta-amesis-drasis-amerikaniki-komodia-ksenes-seires-animagiagr

 

Μια αγαπημένη σειρά που δεν βαριέμαι ποτέ να τη βλέπω  σε επανάληψη είναι το The Nanny  με την Fran Drescer στο ρόλο της πωλήτριας – αισθητικού που παίρνει το ρόλο της νταντάς στο σπίτι ενός επιτυχημένου θεατρικού παραγωγού του Broadway του Μάξγουελ Σέφιλντ.

 

 



 

 

Λίγες πληροφορίες για τη σειρά

plirofories-gia-tin-seira-the-nanny-kritiki-seires-ksenes-animagiagr

 

Η συγκεκριμένη σειρά είχε μεταφραστεί στα ελληνικά ως ”Νταντά Αμέσου Δράσεως”. Προβλήθηκε 6 χρόνια (1993-1999) και συνολικά βγήκαν 145 επεισόδια. Η συγκεκριμένη σειρά έχει προβληθεί σε παραπάνω από 90 χώρες, ενώ 10 συγκεκριμένες αγόρασαν το σενάριο και το προσάρμοσαν στα δικά τους δεδομένα. Είναι Αμερικάνικη κωμωδία που βγήκε τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και σάρωσε όλα τα ταμεία.

Αυτό έγινε και στην Ελλάδα με τη σειρά ”Η Νταντά” που έπαιξε στο Mega Channel το 2003-2005 με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Λεκάκη. Στη χώρα μας, όπως και στις περισσότερες χώρες που έπαιξε, είχε μεγάλη τηλεθέαση και η σειρά αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Επίσης, ποια βερσιόν σου άρεσε περισσότερο; Η ελληνική ή η Αμερικάνικη; Η ελληνική μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα και σίγουρα θα έπρεπε να κερδίσει κάποιο βραβείο. Είναι σίγουρο ότι θα τη ξαναδώ με τη πρώτη ευκαιρία για να τη θυμηθώ και να γελάσω με τη ψυχή μου.

 

 

 

 

Η υπόθεση

Η Φραν Φαιν με το χαρακτηριστικό γέλιο και τη προσωπικότητα της είναι η πρωταγωνίστρια της Αμερικανικής βερσιόν. Είναι πωλήτρια καλλυντικών door to door και μία μέρα εμφανίζεται στη βίλλα του Μαξγουελ Σελφιντ που στη συνέχεια γίνεται αφεντικό της. Τα παιδιά του τη λατρεύουν (Μάργκαρετ Σέφιλντ και Μπράιτον Σέφιλντ) και γίνεται για εκείνους κάτι παραπάνω από νταντά.

Αλλά δεν είναι οι μόνοι που μαγεύονται από τη παρουσία της. Εκτός από τον Μάξγουελ, και ο μπάτλερ της βίλας τη συμπαθεί ιδιαίτερα και συνέχεια σκαρώνουν φάρσες. Ο σατυρικός και ειρωνικός χαρακτήρας του μπάτλερ, ταιριάζει απίστευτα στη σειρά και της προσφέρει άπειρο γέλιο. Και φυσικά δεν γίνεται να μην τον αγαπήσουμε λίγο παραπάνω, διότι στην ελληνική βερσιόν τον υποδύεται ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

 

 




 

 

 

Η άποψη της Rose

Αυτή η σειρά θεωρώ είναι εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλοι οι ηθοποιοί που πέρασαν σαν guest από τη σειρά , την έκαναν ακόμη πιο μοναδική και ανεπανάληπτη.

Οι αιχμηρές ατάκες του μπάτλερ του Μάξγουελ, που συμπάθησε από την πρώτη στιγμή την Φραν Φαιν, ήταν απίστευτα αστείες και μοναδικές. Την υποστήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος εκτός από ένα επεισόδιο που έγινε μια παρεξήγηση όπου και επιλύθηκε. Και άρχισε πάλι να κάνει φάρσες στη συνεργάτιδα του αφεντικού του με «συνένοχο» την νταντά Φαιν.

Η πρωταγωνίστρια προέρχεται από μια οικογένεια από μια συνοικία της Νέας Υόρκης. Έχει μια μητέρα που την πιέζει να παντρευτεί για να δει εγγόνι. Αυτό το γεγονός δεν πτοεί τη Φραν που θέλει να ζήσει όπως θέλει.

the-nanny-seira-ksenes-seires-ntanta-kritiki-animagiagr

 

Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τη σειρά αυτή ως μια ανεπανάληπτη κωμική σειρά με ατάκες που καίνε. Και που σε κάνουν να γελάς όσες φορές και αν επιθυμήσεις να παρακολουθήσεις αυτή την κωμική σειρά φαινόμενο.

Η σειρά The Nanny πιστεύω από τότε που γυρίστηκε και που προβλήθηκε μέχρι και τώρα ήταν, είναι και θα είναι πάντα επίκαιρη. Πάντα θα μας χαρίζει άφθονο γέλιο με τις σατυρικές ατάκες της, που μπορούν να κάνουν κάποιον να γελάσει μέσα από την καρδιά του. Όσα χρόνια και αν περάσουν θα τη θυμάσαι με ένα νοσταλγικό συναίσθημα. Μία γλυκιά θαλπωρή θα γεμίζει τη καρδιά σου για την αγαπημένη μας νταντά και τις περιπέτειες της.

 

 

 

Αν θέλεις μια σειρά ανάλαφρη και αστεία, τότε ”Η Νταντά” είναι αυτό που ψάχνεις. Εσύ έχεις δει αυτή τη σειρά; Αν όχι, τι περιμένεις;

 




 

 

 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Με ετικέτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *