Anime με λίγα επεισόδια για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου

animes-me-liga-epeisodia-few-episodes-anime-animagiagr

Στη παρακάτω λίστα θα βρεις κάποια αγαπημένα anime με λίγα επεισόδια για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου.

 

Anime με λίγα επεισόδια

liga-epeisodia-anime-animes-few-episodes-series-animagiagr

 

Πάντα έψαχνα να βρω ενδιαφέρον ανιμε με λίγες σεζόν και επεισόδια διότι βαριόμουν τα πολύ μεγάλα. Ωστόσο, πάντα έριχνα μια ματιά σε όλα όσα μου τραβούσαν το ενδιαφέρον και σε αυτή τη λίστα θα βρεις κάποια από αυτά.

Τα ανιμε που θα δεις παρακάτω έχουν 12-13 επεισόδια και 1-2 σεζόν, αλλά πίστεψε με, δεν χρειάζονται παραπάνω. Η ώρα σου περνάει πολύ ευχάριστα και θα λατρέψεις τουλάχιστον τα μισά από αυτά. Να ξέρεις ότι όλα είναι διαφορετικού είδους, αλλά τα διάλεξα με πολύ αγάπη και προδέρμ (που λέει ο λόγος). Πάμε να δούμε με ποιο από τα συγκεκριμένα anime με λίγα επεισόδια θα κολλήσεις και εσύ! Επίσης, να διευκρινίσω ότι η σειρά που σου παρουσιάζω τα ανιμε, είναι τελείως τυχαία.




 

 

 

 

Death Parade

anime-me-liga-epeisodia-protaseis-animes-greek-few-episodes-animagiagr

To Death Parade είναι το anime που σίγουρα δεν μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα. Σε βάζει σε μία διαδικασία σκέψης για τη μεταθανάτια ζωή και όχι μόνο. Τι γίνεται όταν πεθαίνεις και τι θα συναντήσεις; Είσαι έτοιμος για αυτό που θα αντικρίσεις;

Αν θέλεις ένα anime που θα σε κάνει να κολλήσεις και θα το δεις άνετα, τότε το Death Parade σε περιμένει να παίξεις στο ”παιχνίδι” του.

Είδος: Drama, Mystery, Suspense

Επεισόδια: 12  (23 λεπτά το καθένα)

 

 

 

 

Elfen Lied

elfen-lied-anime-me-liga-epeisodia-few-episodes-animes-animagiagr

 

Άλλο ένα anime με λίγα επεισόδια που όμως, έχει πολλά να δώσει. Το Elfen Lied είναι ένα ψυχολογικό-δραματικό ανιμε με πολλά gore και horror στοιχεία. Να σας τονίσω από τώρα, ότι περιέχει πολύ σπλατεριά που μπορεί να μην αρέσει σε όλους.

Ωστόσο, αυτό το άνιμε περνάει πολλά μηνύματα για τον ρατσισμό, τον εκφοβισμό και τη ψυχική κατάσταση του ανθρώπινου είδους. Το πως μπορεί να φερθεί μία ομάδα ανθρώπων σε κάτι ”διαφορετικό” και τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Η πρωταγωνίστρια του ανιμε, Lucy είναι ένα διαφορετικό κορίτσι με δυνάμεις πέρα από κάθε φαντασία που έπεσε στα χέρια κάποιων ύπουλων ανθρώπων. Αυτό το γεγονός, τη κάνει να ”αλλάζει” χαρακτήρα κάθε φορά που νιώθει ότι απειλείται. Η ιστορία της θα σε καθηλώσει και σίγουρα θα πάρεις ένα πολύτιμο μάθημα.

Είδος: Action, Drama, Horror, Romance, Supernatural

Επεισόδια: 13  (25 λεπτά το καθένα)



 

 

 

 

Another

another-anime-animes-me-liga-epeisodia-few-episodes-animagiagr

Τι μπορεί να συμβεί αν τη πρώτη σου μέρα στο καινούριο σου σχολείο, μάθεις ότι κάποια κοπέλα σκοτώθηκε εκεί πριν από 20+ χρόνια; Όχι πολλά, αλλά σίγουρα κρύβονται πολλά πίσω από αυτό το συμβάν. Όλη η πόλη ξέρει και ειδικά η τάξη του  Kouichi μοιάζει πολύ ένοχη. Αλλά αυτό δεν  είναι το πιο παράξενο. Τι κάνεις σε περίπτωση που η κοπέλα που πέθανε εμφανίζεται μπροστά σου;

Αυτά κι άλλα πολλά ερωτήματα θα σου απαντηθούν σε αυτό το πολύ dark anime που έχει αγαπηθεί από πολλούς anime fans. Προσοχή! Περιέχει πολλές gore και horror σκηνές και ίσως δεν είναι ένα ανιμε για όλους.

 

Είδος: Horror, Mystery, Supernatural, Suspense

Επεισόδια: 12 (24 λεπτά το κάθε επεισόδιο)

 

 

 

 

Baccano!

baccano-anime-me-liga-epeisodia-animes-a-few-episodes-animagiagr

Όταν ανεβαίνεις σε ένα τρένο, περιμένεις να πας στον προορισμό σου και αυτό ήταν όλο έτσι; Κι όμως αυτό το ανιμε σου μαθαίνει το ακριβώς αντίθετο. Τι μπορεί να συμβεί αν αυτό το ταξίδι είναι και το τελευταίο σου; Τι θα συμβεί αν εκεί που δεν το περιμένεις εμφανιστούν διάφοροι μάγοι, μαγικά τέρατα, αλχημιστές και χίλια δύο πρόσωπα που δεν ήξερες ποτέ; Ετοιμάσου να ζήσεις την απίστευτη περιπέτεια του Baccano! Ένα anime με λίγα επεισόδια που έχουν αγαπήσει πολλοί!

 

Είδος: Action, Comedy, Mystery, Supernatural

Επεισόδια: 13  (24 λεπτά το κάθε επεισόδιο)

 

 

 

 

 

Deadman Wonderland

deadman-wonderland-anime-me-liga-epeisodia-animes-few-episodes-animagiagr

 

Ο πρωταγωνιστής μας, Ganta Igarashi, δεν περίμενε πως μία συνηθισμένη μέρα στο σχολείο μπορεί να καταλήξει σε κόλαση. Σίγουρα δεν περίμενε ότι ένας δολοφόνος μπορούσε να σκοτώσει όλη του τη τάξη και να αφήσει μόνο εκείνον ζωντανό. Τι γίνεται όμως σε αυτή τη περίπτωση;

Η τιμωρία του θα είναι ένα ”παιχνίδι θανάτου” για την επιβίωση του. Άραγε ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός σου; Αυτό το ανιμε αξίζει να του ρίξεις πολλές ματιές!

 

Είδος: Action, Horror, Sci-fi, Supernatural

Επεισόδια:  12 (24 λεπτά το κάθε επεισόδιο)




 

 

 

 

 

Sakamoto desu ga? (Haven’t You Heard? I’m Sakamoto)

sakamoto-desu-ga-anime-me-liga-epeisodia-animes-animagiagr

Στον κόσμο των anime υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές, αλλά κανένας σαν τον Sakamoto. Το πόσο υπέροχος και cool είναι το γνωρίζουν όλοι και από όπου περνάει τραβάει τα βλέμματα. Στο σχολείο είναι άριστος και όλοι τον θαυμάζουν. Βοηθάει τους πάντες και η ζωή του είναι μία καθημερινή περιπέτεια.

Άραγε είσαι τόσο cool ώστε να μπεις στον cool κόσμο του Sakamoto;

 

Είδος: Comedy, Slice of Life

Επεισόδια: 12 (24 λεπτά το κάθε επεισόδιο)



 

 

 

 

Erased

erased-anime-me-liga-epeisodia-animes-animagiagr

Ο πρωταγωνιστής μας Satoru Fujinuma, έχει μία δύναμη που μπορεί να γυρνάει πίσω στον χρόνο. Ένα αναπάντεχο γεγονός τον αναγκάζει να γυρίσει πίσω και να διορθώσει όσα έγιναν, αλλά δεν πήγε στη χρονολογία που περίμενε. Άραγε τι σχέση μπορεί να έχει ο θάνατος μιας συμμαθήτριας του με αυτό που έγινε στο μέλλον; Θα καταφέρει να αλλάξει το παρελθόν;

Είναι από αυτά τα anime με λίγα επεισόδια που σε κρατάνε σε εγρήγορση και σε κάνουν να ταυτίζεσαι με τους πρωταγωνιστές του. Ένα ανιμε που δεν πρέπει να χάσεις.

 

Είδος: Mystery, Supernatural

Επεισόδια: 12 (23 λεπτά το επεισόδιο)

 

 

 

Cowboy Bebop

cowboy-bepop-anime-me-liga-epeisodia-animes-animagiagr

Παρόλο που αυτό το anime είναι του 1998, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και είναι top σε βαθμολογία. Οι φανς έχουν εκφράσει την αγάπη τους για τη μουσική και τις σκηνές του και σίγουρα είναι ένα διαμαντάκι που πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου.

Δεν θα σου πω πολλά για αυτό το αριστούργημα αλλά πάρε μία ιδέα από το trailer και θα καταλάβεις:

 

 

Είδος: Action, Adventure, Comedy, Drama, Sci-fi

Επεισόδια: 26 (24 λεπτά το κάθε επεισόδιο)

 

 

 

Εσύ ποιο από τα παρακάτω anime με λίγα επεισόδια έχεις δει και ποια νομίζεις ότι ξέχασα; Have fun!



Βρείτε μας και στο Facebook!

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Anime με λίγα επεισόδια για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *