Από πού είναι εμπνευσμένο το φρούτο του Kaido από το One Piece;

frouto-tou-kaido-one-piece-psaria-koi-anime-manga-oda-animagiagr

Ο Νίκος Μακροδήμος μας μιλάει για το φρούτο του Kaido από το One Piece. Από πού είναι εμπνευσμένο και τι ξέρουμε για αυτό;

 

Το φρούτο του Kaido και η έμπνευση του Oda

frouto-kaido-one-piece-plirofories-animagiagr

Από που είναι εμπνευσμένο το φρούτο του Kaido? Αν δεν διαβάζεις το manga και δεν θέλεις να φας spoil σταμάτα να διαβάζεις. Αν φας spoil δεν φταίω εγώ σε προειδοποίησα.

Για πάμε να μάθουμε για τα ψάρια Koi:

Τα ψάρια Koi σχετίζονται με θετικές εικόνες. Λόγω του θρύλου του δράκου, είναι γνωστοί ως σύμβολα δύναμης και επιμονής, όπως φαίνεται στον καθοριστικό αγώνα τους να ανέβουν τον καταρράκτη. Και λόγω του μοναχικού koi που έφτασε στην κορυφή του καταρράκτη, είναι επίσης γνωστοί ως σύμβολα ενός πεπρωμένου που εκπληρώθηκε. Αποτέλεσμα της γενναιότητας του στην κολύμβηση ανάντη, το koi συνδέεται συχνά με τους Σαμουράι Πολεμιστές στην Ιαπωνία. Η ακεραιότητα και η υψηλή αίσθηση του χαρακτήρα koi είναι γνωστά για τους καθιστά μια δημοφιλή επιλογή τατουάζ τόσο στην Ασία όσο και στην Αμερική.
Τα ψάρια Koi συμβολίζονται επίσης ανάλογα με τον χρωματισμό τους. Το μαύρο koi αντιπροσωπεύει την αρρενωπότητα. Σημαίνει επίσης έναν πατριαρχικό ρόλο. Το χρυσό koi συμβολίζει την ευημερία και την ευημερία στην επιχείρηση. Το μπλε koi, που συχνά σχετίζεται με το ρόλο του γιου, αντιπροσωπεύει την ηρεμία. Το κόκκινο koi αντιπροσωπεύει τη δύναμη. Αναγνωρίζεται επίσης ως μητριαρχικός koi.




Ανεξάρτητα από το θρύλο ή το χρώμα, τα ψάρια koi θα έχουν πάντα θετικό βάρος. Είτε πρόκειται για καλή τύχη, μακροζωία, επιμονή ή θάρρος, τα ψάρια koi τα καλύπτουν όλα.
Οπότε το φρούτο του Kaido, έχει εμπνευστεί από τα ψάρια Koi που παίζουν μεγάλο ρόλο στην ιστορία της Ιαπωνίας. Ο Oda πήρε από εκεί την έμπνευση του και για αυτό τον λόγο η ”μεταμόρφωση” του Kaido, μοιάζει με ψάρι και δη με ψάρι Koi, όπως επίσης και οι ικανότητες του μοιάζουν με τις δυνατότητες ενός ψαριού.



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *