Αν θέλεις να κλάψεις, το anime Clannad είναι αυτό που χρειάζεσαι

anime-clannad-greek-review-clannad-after-story-nagisa-tomoya-ushio-animagiagr

Το anime Clannad είναι από εκείνα τα anime που σε κάνουν να κλαις σε εμβρυική στάση για κάνα μήνα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει.

 

Anime Clannad

clannad-anime-after-story-tomoya-nagisa-ushio-greek-review-animagiagr

Ακόμα θυμάμαι το συναίσθημα που με έκανε να νιώσω αυτό το anime και το πόσα πράγματα ένιωσα και έμαθα μέσα από αυτό. Ήμουν τόσο κολλημένη που δε κοιμόμουν και συνέχιζα μέχρι το πρωί. Τώρα θα μου πεις, τι το κάνει τόσο σπουδαίο; Και θα σου πω.

 

Για αρχή θα σου πω λίγα πράγματα για ένα από τα πιο αγαπημένα μου ανιμε. Πρωταγωνιστές είναι η Nagisa Furukawa και ο Tomoya Okazaki, 2 συμμαθητές που η ζωή τους μπορεί να φαίνεται συνηθισμένη αλλά δεν είναι και τόσο.

Το ανιμε έχει 2 σεζόν, όπως επίσης και μία ταινία αλλά και ένα παιχνίδι που μπορείς να αγοράσεις ή να παίξεις διαδικτυακά. Προσωπικά, προτιμώ το anime μιας και το λάτρεψα, αλλά γούστα είναι αυτά.




Η Nagisa και ο Tomoya κάνουν φίλους στο σχολείο και κάποιοι από αυτούς είναι οι εξής. Kyou Fujiyabashi, Kotomi Ichinose, Tomoyo Sakagami, Fuko Ibuki.

Επίσης, εμφανίζονται οι Ushio Okazaki, Youhei Sunohara, Sanae Furukawa, Akio Furukawa. Οι δύο τελευταίοι είναι οι γονείς της Nagisa που πιστεύω ότι είναι οι καλύτεροι γονείς που θα ήθελε κάποιο παιδί. Ειδικά η σκηνή που ”σπάνε” στη δεύτερη σεζόν, έκανε τη καρδιά μου να σπάσει σε εκατομμύρια κομμάτια.

clannad-anime-greek-review-clannnad-after-story-tomoya-nagisa-animagiagr

 

To Clannad After Story είναι η δεύτερη σεζόν του ανιμε και εκεί πρέπει να κρατάς σίγουρα 5 πακέτα χαρτομάντιλα. Αλλά ξέρεις τι; Αξίζει τα δάκρυα σου αυτό το ανιμε.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για αυτό το ανιμε. Μόνο και μόνο η μουσική του σε κάνει να κλαις και να νιώθεις τόσο όμορφα ταυτόχρονα.Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους μοναδική ιστορία. Τα πάντα ήταν και είναι τόσο όμορφα στον κόσμο του anime Clannad.

 

 

 

Τι μου έμαθε το anime Clannad

Κυριολεκτικά αυτά που μου έμαθε αυτό το anime δεν περιγράφονται. Μιλάει για την οικογένεια, για τις σχέσεις των ανθρώπων, για το καλό που κάνεις και μπορεί να σου γυρίσει πίσω κάποια στιγμή.

Μιλάει για τις δύσκολες σχέσεις μιας οικογένειας και το πόσο δεμένη είναι. Όπως επίσης και για το πόσο κατεστραμμένη είναι κάποιες φορές.

clannad-after-story-review-greek-clannad-anime-animagiagr




 

Αυτό το ανιμε μιλάει για τα όνειρα, για την αγάπη, για τη φιλία, για τη συμπόνοια, για τη στεναχώρια, για τον θρήνο και την απελευθέρωση της ψυχής μας. Γιατί μόνο εσύ μπορείς να απελευθερώσεις τη ψυχή σου.

Μπορεί σε κάποιους όλα αυτά να φαίνονται παράξενα, αλλά για μένα αυτό το ανιμε σημαίνει πολλά και σίγουρα πρέπει να το δεις. Αξίζει να του ρίξεις μία ματιά και θα καταλάβεις πως ότι κι αν μας συμβαίνει, πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε και να ονειρευόμαστε. Και πού ξέρεις; Ίσως μία μέρα καταφέρεις να φτιάξεις το δικό σου μέρος που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

 

Dango, dango Daikazoku….

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ.



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *