Ο Harry Potter επιστρέφει στο Hogwarts στις αρχές του 2022

harry-potter-returns-2022-hogwarts-20-xronia-philosophers-stone-animagiagr

Ο Harry Potter επιστρέφει στο Hogwarts το 2022 και εμείς οι φανατικοί fans του δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε αυτό το γεγονός.

 

Ο Harry Potter επιστρέφει

 

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τη μαγική είδηση που διάβασα. Ο αγαπημένος μου Χάρι Πότερ επιστρέφει στις οθόνες μας! Οι 3 αγαπημένοι μας ηθοποιοί Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) και Emma Watson (Hermione Granger), θα συναντηθούν για να γιορτάσουν μαζί μας τα 20 χρόνια που έχουν περάσει από τότε που βγήκε η πρώτη ταινία Harry Potter ”Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος” -Harry Potter and the Philosopher’s Stone.

Ο μαγικός κόσμος της J.K Rowling απέδειξε για ακόμη μία φορά, ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν η μαγεία του Harry Potter, θα είναι εκεί μέσα στις καρδιές μας. Ο Harry Potter επιστρέφει για μία ακόμη φορά και εμείς είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.




 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

Συγκεκριμένα το παρακάτω εγχείρημα θα είναι μία μεγάλη συνάντηση ανάμεσα σε πολλά από τα μέλη που έπαιξαν στις 8 ταινίες του Harry Potter. Φανταστείτε πόσο φαντασμαγορικό θα είναι…8 ταινίες μέσα σε 20 χρόνια, με μαζεμένους σχεδόν  όλους τους ηθοποιούς…

Εκεί οι ηθοποιοί θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία με τον μαγικό κόσμο του Χάρι, για το τι ρόλο έπαιξε στις ζωές τους και γενικά θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί για άλλη μία φορά στο μαγευτικό κάστρο του Hogwarts, μέσα από τα μάτια τους. Παρακάτω θα βρεις κάποιες ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους για να σου λυθούν όλες οι απορίες που μπορεί να έχεις.

 

 

  • Ποιοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν;

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, εκτός από το πρωταγωνιστικό τρίο (Daniel, Emma, Rupert) , θα πάρουν μέρος  και οι εξής: Tom Felton, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Bonnie Wright, Gary Oldman,  Imelda Staunton,  James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch και σίγουρα θα είναι και άλλοι. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και ιδιαίτερα ο Tom Felton που ανέβασε στο προφίλ του τη φράση ”Back To School” με το κασκόλ του Slytherin. Και μεις σε αγαπάμε Draco!

 

 

 




  • Θα εμφανιστεί η J.K. Rowling ανάμεσα τους;

Μπορεί η J.K. Rowling να είναι η δημιουργός του κόσμου του Harry Potter, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δεν θα εμφανιστεί εκεί. Ο λόγος δεν έχει ειπωθεί αλλά πολλοί πιστεύουν ότι απέφυγαν να τη βάλουν στο cast, λόγω των τελευταίων σχολίων που είχε κάνει για την trans κοινότητα.

 




 

  • Πού και πότε μπορώ να το παρακολουθήσω;

Το ”Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” -Επιστροφή στο Hogwarts, θα κάνει πρεμιέρα στις 1 Ιανουαρίου 2022 στην HBO Max, μόλις αλλάξει ο χρόνος. Επίσης, θα βγει στο TBS και στο Cartoon Network τον Απρίλη του 2022.

 

 

 

  • Για τι θέμα θα συζητήσει το cast;

Σύμφωνα με συνεντεύξεις που έχουν δώσει οι ηθοποιοί, αναφέρουν ότι θα μιλήσουν κυρίως για όσα έγιναν στη πρώτη ταινία Harry Potter. Μπορεί να μας δώσουν και πληροφορίες που δεν γνωρίζουμε, όπως επίσης θα αναφερθούν και στις κομμένες σκηνές που δεν πέρασαν. Το show θα γίνει στη Warner Bros. Studio Tour London, εκεί που γυρίστηκαν οι ταινίες.

harry-potter-aniversary-2022-trailer-movies-tainies-ksenes-nea-kosmos-animagiagr

 

 

 

Πώς νιώθεις που ο Harry Potter επιστρέφει; Εγώ προσωπικά ανυπομονώ για να το δω!

 

 



 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *