Ποια είναι η Jewelry Bonney; Τι γνωρίζουμε για κείνη;

bonney-jewelry-one-piece-xaraktires-zoi-animagiagr

Η Δεσποινάκι Ευστρατίου μας λέει λίγα πράγματα για τη Jewelry Bonney από το One Piece. Ποιες είναι οι δυνατότητες και η ζωή της;

 

Jewelry Bonney-One Piece

jewelry-bonney-one-piece-anime-manga-oda-eiichiro-animagiagr

Το περιμένατε? Δεν έχει σημασία γιατί σήμερα θα αναλύσουμε την μια και μοναδική την “Big Eater” όπως άξια πολλοί την αποκαλούν, τι? Δεν ξέρετε ποια?Σήμερα θα δούμε τι γνωρίζουμε (για την ώρα) για την Jewelry Bonney (ジュエリー・ボニー).Στα 22 της (όχι σίγουρο απλά τόσο μοιάζει να είναι), έδωσε παρουσία πρώτη φορά στο Sabaody Archipelago (before time skip) μαζί με τους υπόλοιπους Worst Generation όπου ανήκει και η ίδια. Είναι μάλιστα η μοναδική γυναίκα όπου κατάφερε και ”αναδείχτηκε” με αυτό τον τίτλο με bounty 140,000,000 beli.

 

 

 

Εμφάνιση:

Αυτή και το πλήρωμα της (ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΕΤΆΝΙΣΣΑ) κατάγονται από το South Blue. Ο εκρηκτικός της χαρακτήρας γοητεύει σε συνδυασμό με την cute εμφάνιση της. Βέβαια παρά τις τεράστιες ποσότητες φαγητού που καταναλώνει (αξία αντίπαλος για τον Luffy), φαίνεται να έχει ιδανικό βάρος και μέτριο ανάστημα.

174 cm, μάτια ανοιχτό καστανό (μοβ στο anime) και ροζ μακριά μαλλιά. Μια ωραία λεπτομέρεια της εμφάνισης της είναι το anti-eyebrow (facial piercing κάτω ή γύρω από την περιοχή του ματιού) κάτω από το δεξί της μάτι.

 

bonney-one-piece-iroes-xaraktites-zoi-animagiagr
 

Αυτά και όχι μόνο είναι κάποια χαρακτηριστικά της Bonney τα οποία εκμεταλλεύεται πλήρως σε συνδυασμό με το το Devil Fruit της τύπου Paramecia που της δίνουν την ικανότητα να χειραγωγεί την ηλικία την δική της αλλά και των γύρω της.

Το είδαμε πρώτη φορά στο Sabaody Archipelago όπου έσωσε τον Zoro από τον Charlos. Έναν Celestial Dragon (το @@ του one piece) στο chapter 499 και επεισόδιο 393. Και έπειτα πιο πρόσφατα στο Holy Land Mariejois όπου άλλαξε την ηλικία της σε υπερήλικα.

 

 

Το παρελθόν:

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το παρελθόν της αλλά φαίνεται να σχετίζεται με την World Government. Μετά από μία συνομιλία της με τον Sakazuki, καταλάβαμε ότι ίσως κρύβει πολλά.

Για το τέλος μια από τις αγαπημένες μου και χαρακτηριστική για τον χαρακτήρα στιγμή της, είναι στο επεισόδιο 513/chapter 592 όπου την έχει πιάσει ο Blackbeard για να την παραδώσει στους marines αλλά προηγείται η γλοιώδης πρόταση του και ακολουθεί η πολύ BADASS απάντηση της Bonney κλωτσιά στην μούρη!!!

Πάμε δυνατά κορίτσι μου.  Με τον τσαμπουκά σου και το μυστήριο που κρύβεται πίσω από εσένα είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολύ θέαμα. Η αγαπημένη σε όλους Jewelry Bonney .

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ. 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *