Η προφητεία του Metal gear solid 5 για το 2020 από τον Hideo Kajima

metal-gear-solid-5-games-reviews-2020-parasite-animagiagr

Γράφει ο αγαπημένος ”The Boss”. Τι ήξερε ο Hideo Kajima για το 2020; Το παιχνίδι Metal gear solid 5 ήταν μία ”προφητεία” ή γνώριζε κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;

 

-METAL GEAR SOLID 5: THE PHANTOM PAIN-

Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι, γνωρίζουν πως οι κακοί του παιχνιδιού,  ανακαλύπτουν ένα είδος παρασίτου, το vocal cord parasite.

Το οποίο φωλιάζει στις φωνητικές χορδές των ξενιστών του και μιμείται τις φωνητικές τους μεμβράνες όταν αυτές πάλλονται και “μαθαίνουν” έτσι την γλώσσα που μιλάει ο ξενιστής του. Εφόσον λοιπόν μάθει την γλώσσα, κατεβαίνει στα πνευμόνια , όπου και τα κατατρώει (reminds you of anything?) και δημιουργεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά στα ζόμπι που βλέπουμε στις ταινίες και στα videogames.

Με αποτέλεσμα να μολύνουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν. ΟΜΩΣ τα συμπτώματα φαίνονται γρηγορότερα σε όσους μιλάνε την γλώσσα την οποία ΗΔΗ ΞΕΡΕΙ το παράσιτο. Αν π.χ. ο ξενιστής μιλάει αγγλικά, τα συμπτώματα θα φανούν γρηγορότερα.  Σε όσους μιλάνε την ίδια γλώσσα και ακόμα πιο αργά σε όσους μιλάνε π.χ. ελληνικά. Μέχρι δηλαδή να “μάθουν” την γλώσσα αυτή και να αναπαραχθούν.
 

Καλά ως εδώ; Συνεχίζω

Ένα από τα συμπτώματα επίσης που είδαν σε στρατιώτες τους οποίους έκλεισαν σε καραντίνα, είναι πως όλοι είχαν μια έντονη επιθυμία, σχεδόν σαν παράνοια να βγουν έξω σε ανοιχτό χώρο (reminds you of anything again?).  Έτσι ώστε να πεθάνουν και τα κοράκια που θα τους τρώνε, να μεταδώσουν το μικρόβιο.

Το παράσιτο αυτό ήταν αρχικά σχέδιο των Philosophers, μιας ομάδας ισχυρών ανθρώπων από διάφορες χώρες του πλανήτη,οι οποίοι έλεγχαν την οικονομία στον πόλεμο,για να δημιουργησουν τον ιό foxdie,ο οποίος θα κατέστρεφε τον γενετικό κώδικα του ατόμου το οποίο θα προσβαλλόταν από τον ιό και όχι μέσω των φωνητικών χορδών.

 

Παιχνίδι του 2015. Ήξερε κάτι ο Hideo Kojima και μας το έφερε έξω έξω, ή …… είναι η σημερινή πραγματικότητα;

 

  • Σίγουρα σε πολλά παιχνίδια και ταινίες υπάρχουν πολλές κρυμμένες προφητείες και μηνύματα, αλλά τι από όλα αυτά ισχύει; Τι μπορεί να κρύβει το Metal gear solid 5 ;

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ. 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *