Boa Hancock, η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο του One Piece

boa-hancock-past-xaraktiristika-istoria-one-piece-xaraktires-animagiagr

Για τη Boa Hancock μας γράφει η Rafaela Momsen. Είναι κοινό μυστικό ότι είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στο One Piece, ίσως η πιο όμορφη.

 

 

Boa Hancock και One Piece

Η ώρα για να αναφέρουμε τη Boa Hancock, την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο , την αρχηγό των Πειρατών Kuja και μόνη Πολέμαρχο της θάλασσας πριν από τη διάλυση του οργανισμού, αυτοκράτειρα της Amazon Lily όπου και είναι γνωστή ως “Πριγκίπισσα Φιδιού”, ΕΦΤΑΣΕ!

Ναι, μιλάμε για την Boa, που έχει μια τέτοια αθεράπευτη ομορφιά που κάνει σχεδόν όλους τους άντρες να πέφτουν στα πόδια της (καλά μιλάμε για θρυλική ομορφιά με τέτοιες καταπληκτικές αναλογίες).
ΕΚΤΟΣ από τον Luffy φυσικά, που ήταν ο ΜΟΝΟΣ που δεν εκδήλωσε κάποιο ενδιαφέρον, ΟΥΤΕ έπεσε στα πατώματα, ΟΥΤΕ θαύμασε την ομορφιά της, η αντίδραση της ποία ήταν; Να πέσει αυτή στα πατώματα και να αρρωστήσει από έρωτα!

 

boa-hancock-luffy-one-piece-istoria-animagiagr

 

Ο λόγος λοιπόν που αναφέρομαι σε αυτήν σχετίζεται με το παρελθόν της, και λογικά όσοι έχετε φτάσει στο Amazon Lily Arc θα έχετε δει στη πλάτη της ένα σημάδι που είναι το “Σκλάβος του Ουράνιου Δράκου “.  Το οποίο δεν είχε δείξει σε κανέναν και το μυστικό του παρελθόντος της το κράτησε κρυφό. Όμως είχε κάνει μια εξαίρεση στον Luffy, λόγω του παραλόγου έρωτα της για αυτόν, και επειδή ένιωσε ότι μπορούσε να τον εμπιστευτεί, του έδειξε το σημάδι.
 

 

Έκατσε και του διηγήθηκε όλη την ιστορία, η οποία έχει ως εξής:

Πριν από 19 χρόνια, τη περίοδο όπου λίγα χρόνια μετά το θάνατο του Gol D Roger, η Boa Hancock ήταν δώδεκα χρόνων και μαζί με τις αδερφές της, έχοντας μπει και οι τρεις στο πλήρωμα των Πειρατών Kuja, κατά τη διάρκεια της πλεύσης τους, ξαφνικά συνελήφθησαν από σκλάβους και πωλήθηκαν στους World Nobles. Τη περίοδο όπου ήταν σκλάβος, έφαγε το φρούτο Mero Mero no Mi με σκοπό να διασκεδάσει τους απαγωγείς της. Όμως ως σκλάβοι, αυτή και οι αδερφές της, γενικά υπέστησαν τις μεγαλύτερες φρίκες που δεν μπορούσαν να φανταστούν ποτέ τους.

Τέσσερα χρόνια αργότερα , ο Fisher Tiger, ένας ψαράνθρωπος από το Fishman Island και καπετάνιος των Sun Peirates, εμφανίστηκε στη Mary Goise και ελευθέρωσε όσους περισσότερους σκλάβους μπορούσε χωρίς διακρίσεις. Παρόλο που ο κύριος σκοπός του ήταν η απελευθέρωση των σκλάβων ψαράνθρωπων.

 

Από εκεί και πέρα , από το πουθενά , οι τρεις αδερφές τελικά διασώθηκαν από τους Γέροντες Nyon (Silvers Rayleigh και Shakuyaku) και μεταφέρθηκαν στο σπίτι, αλλά η Οπλή του Ουράνιου Δράκου , το σύμβολο των Παγκοσμίων Ευγενών, κάηκε βαθιά μέσα στη σάρκα τους.
Η Boa Ηancock όμως επέλεξε να κρύψει το σήμα και τις δυνάμεις της στα devil fruit, και διέδωσε στο πλήρωμα Kuja ότι ήταν μια τιμωρία για τη δολοφονία μιας γοργόνας. Ξέρει πολύ καλά ότι αν αποκαλυφθεί η αλήθεια , η ίδια και οι αδερφές της δεν θα έχουν πουθενά να πάνε.

Όμως παρά τα όσα πέρασε, παρά την απελευθέρωση της, οι εμπειρίες που έζησε, κατέστρεψαν την αθωότητα της και μεγάλωσε μέσα της η δυσπιστία προς όλους, ειδικά προς τους άντρες. Η Boa Hancokc μισεί τη Παγκόσμια Κυβέρνηση, ειδικά τους World Nobles. Τα συναισθήματα της είχαν παγώσει και έθαψε όλα τα ζεστά συναισθήματα (καλοσύνη και ευαισθησία).

 

Όταν ήταν 18 χρονών, έγινε η αυτοκράτειρα των Kuja. γρήγορα κέρδισε μια διαβόητη φήμη παρά το νεαρό της ηλικίας της, προσελκύοντας τη προσοχή των πεζοναυτών , ακόμη και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Αργότερα , επέλεξε να ενταχθεί στους Επτά πολέμαρχους της θάλασσας για να προστατεύσει το πλήρωμα, τη Kuja.

 

Oι ικανότητες της γενικά είναι αρκετά ισχυρές, και όπως δηλώνει η ίδια “η δύναμη είναι η ομορφιά”, η δύναμη της είναι τόσο μεγάλη που έχει αναγνωριστεί από τον Ναύαρχο Sengoku. Έχει τεράστια φυσική δύναμη , εκτελεί εξαιρετικές ισχυρές κλωτσιές που μοιάζουν με υπεράνθρωπες, οι οποίες μπορούν εύκολα να σπάσουν πέτρα.

 

Έχει εξαιρετική ευελιξία και τεράστια ταχύτητα. Γενικά το στυλ μάχης της είναι παρόμοιο με αυτό του Sanji.

 

boa-hancock-zoi-xaraktiristika-one-piece-dinameis-animagiagr

 

Μαζί με το devil fruit που έχει φάει, οι κλωτσιές της, της επιτρέπουν να καταστρέφει πολλούς Pacifista ταυτόχρονα. Είναι επίσης ικανή στις μάχες μεγάλων αποστάσεων. Και με το devil fruit είναι σε θέση να χτυπάει τους εχθρούς από απόσταση.
Σχετικά με το devil fruit της, το οποίο είναι τύπου Paramecia, όταν χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη τεχνική , καταφέρνει να κάνει τους ανθρώπους πέτρα , από μικρές έως μακρινές επιθέσεις. Με λίγα λόγια , όποιος έχει “βρώμικες σκέψεις “,μετατρέπεται σε πέτρα.

 

Η Hancock αποτελεί από τα λίγα άτομα σε όλον τον κόσμο που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τους τρεις τύπους Haki. Έχει πάντοτε στο πλευρό της ένα φίδι που ονομάζεται Salome.
Η άλλη δύναμη της είναι η εξαπάτηση, στην οποία είναι εξαιρετικά ειδικευμένη. Επίσης είναι εξαιρετικά έξυπνη, πονηρή, πανούργα, σαγηνευτική και κυρίως χειριστική, μόνο όταν το θέλει. Χρησιμοποιεί ως όπλο την γοητεία της για να παραπλανήσει τους άντρες προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει.

 

 

Όμως θέλω να παραθέσω και κάτι ακόμα..

Ο χαρακτήρας της έχει πολλές αναφορές από την ελληνική μυθολογία. Όλα τα μέλη της φυλής Kuja, πήραν το όνομα τους από λουλούδια. Αποτελεί δηλαδή έμπνευση από το επιστημονικό όνομα Snoberry, ένα φυτό γνωστό για τα επιδεικτικά του λουλούδια. Το όνομα Boa προέρχεται από το boa, μία ομάδα φιδιών. Το επίθετο Hancock προέρχεται από τον μηχανικό κατασκευής που ίδρυσε τη βρετανική βιομηχανία καουτσούκ. Το οποίο σχετίζεται με τη δύναμη του Luffy, ο οποίος έχει τη δύναμη του καουτσούκ.

Επίσης η φυλή της, Kuja, ως έθνος όλων των γυναικών πολεμιστών, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις Αμαζόνες(βλ. Ηρακλή).

Μολονότι, υπάρχουν επίσης ομοιότητες με τη Medusa, η οποία έχει τη δύναμη να μετατρέπει τους ανθρώπους σε πέτρα,που οι μέθοδοι των δύο γυναικών είναι πολύ διαφορετικές.

Όπως υπάρχουν επίσης κάποιες ομοιότητες με τη Καλυψώ, και οι δύο έχουν ένα νησί όπου κατοικείται μόνο από γυναίκες. Θεωρούνται για τους περισσότερους άντρες ακαταμάχητες και σοκάρονται όταν βλέπουν πρώτη φορά άντρα , όπως συνέβη στη Μυθολογία με τον Οδυσσέα όταν επισκέφθηκε στο νησί της Καλυψώς. 

one-piece-boa-hancock-zoi-xaraktires-animagiagr

 

Επίσης, είναι παρόμοια με την Penthesilea, η οποία είναι αυτοκράτειρα πολεμιστών της Αμαζόνας. Ήταν σκλάβος όταν ήταν νέα και διέφυγε με τις αδερφές της. Ήταν επίσης ταλαντούχα τοξότρια, που αποτελεί αναφορά στη χρήση της Boa Hancock από τις δυνάμεις του devil fruit της. Κάτι τελευταίο, η ικανότητα της να σαγηνεύει τους άντρες είναι παρόμοια με τις Σειρήνες.

 

Η Boa Hancock που αγαπήσαμε, αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε.

 

 

 

Have fun guys! Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε τα κείμενα σας στη σελίδα μας στο Facebook! Πάτα εδώ. 

Βρείτε μας και στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *